6 månader imorgon

Ett halvår, imorgon, sen min pappa dog. Hur kan tiden gå så sjukt fort? Hur har jag klarat mig utan pappa i ett halvt jävla år? Jag kom fram till idag att, visst jag har fattat att han är död, men det har som inte gått in i mitt huvud att han verkligen, verkligen inte kommer tillbaka och att jag aldrig mer får träffa honom. Det är det som är så sjukt. Det känns inte som att det är för alltid, det känns som att han bara är borta tillfälligt och att jag får träffa han nästa gång jag far hem till byn. Det känns inte som att vi håller på sälja hans hus. Det känns så knäppt, jag menar varför ska vi sälja pappas hus? Det är ju hans. Egentligen går det inte att förklara hur jag känner det, för jag vet det  knappt själv.

Ett tag efter pappa dog, så tänkte jag att det bara måste bli bättre efter ett halv år och ett år. Men det har inte blivit bättre egentligen. Visst, jag är inte lika depp hela tiden och gråter inte för jämnan. Men det händer då och då, och när det händer bryter jag ihop totalt, jag kan inte kontrollera mig själv då och smärtan bli enorm. Och det är på sitt sätt värre än tiden i början, för då kunde jag verkligen inte inse, även fast jag var konstant deppig. Och då bröt jag inte ihop så här extremt. Då var det mer att jag grät nästan hela tiden, men inte lika extremt.

Jag vill inte att nån nånsin ska känna så här, även fast jag vet att det finns dom som gör det. Men den här smärtan känns så sjukt, sjukt jobbig. Jag önskar inte min värsta fiende det här.

Jag saknar pappa så enormt mycket, och det gör så ont, så jävla ont. Jag hatar det här.

Kommentarer
Postat av: Magda

:( Kjell med abbamössan lever kvar i våra minnen föralltid!

2008-02-16 @ 19:41:58
URL: http://magdalenamannberg.blogg.se
Postat av: Michaela

Förstå att de är sjuk jobbigt. Du vet att jag finns här om du behöver prata

2008-02-17 @ 12:24:16
URL: http://michaelaSjoholm.blogg.se
Postat av: Johanna

usch vad hemskt, och tungt :(
krama

2008-02-18 @ 12:04:03

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0