Fortsättning på Fårproblemet

Som jag skrev tidigare så har jag och Jenna problem med att räkna får när vi ska sova, för efter ungefär det tredje fåret så börjar dom kuta som galningar så att vi inte hinner räkna dom utan istället bara blir stressade.

Så igår låg vi och funderade på vad man kan räkna istället, här är några exempel

Får som hoppar på en studsmatta innan staketet. För då borde dom som mer segla över och ta längre tid och inte kunna hinna springa iväg för fort. Nix, vissa får fuskade och struntade i studsmattan och tjuvstartade.


Kaniner som faller ner från himlen.
Funkar inte det heller. Dom börjar hoppa fallskärm och göra konster, så alla hoppar samtidigt och landar i en stor grop.


Hundvalpar som springer ut genom en hundlucka.
Funkar som vanligt till ungefär den tredje som ska ut. Då blir alla hundvalpar stressade och vill ut samtidigt, vilket resulterar i att ungefär fyra stycken fastnar i luckan och kan varken ta sig ut eller in igen. Sen kommer en annan valp springandes, full rulle, rakt in i dom andra hundarna så att alla flyger ut med en jävla fart.

Äpplen som faller ner från ett träd. Jennas idé, inte så smart tycker jag. Alla föll på en gång och rullade iväg.


Det här var bara några av våra idéer. Vi hade iaf kul när vi tänkte ut dom. Men än så länge har vi inte kommit på nån som fungerar. Får testa ikväll istället.

 

Jaa ikväll vet inte jag vad jag ska hitta på, Jenna jobbar till tio. Tur att det iaf är Greys Anatomy klockan nio iaf :) Imorn far jag hem. Men först en date med Johanna på max i Umeå!

Puss!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0