Slöfockar

I helgen var det Jokkmokks marknad. Bojkottade det på fredagen, för att istället hälsa på Johan som fyllde år och sen ha myskväll med mitt hjärta.
I lördags for jag och mamma upp på dagen för att gå på marknaden. Fyndade lite bra att ha grejer, och hade en hemskt trevlig dag med min mor :)
På kvällen åt vi pizza och varma mackor hos oss, och plötsligt var det förfest hos oss. Det var hur som helst riktigt kul att få festa med Magda igen :) Kvällen var bra, vi drack tequila innan vi for, det kan ju aldrig gå fel ;)
Sen for vi iaf iväg till jmk till ölkåtan. Förutom att jag frös om fötterna på slutet så var det riktigt kul där! Hade trott att det skulle bli tråkigt i jmk och förväntade mig ingenting, så det var ju toppen att det var kul istället :D
Bilresan hem hade jag väl kunnat skippa av vissa anledningar. Men ingen är väl perfekt, och det är ju sånt som händer.

Igår hade jag och Robert den slöaste, men även den mysigaste dagen nånsin tror jag. Vi vaknade kanske vid nio, tio på morgonen, men klev inte upp. Istället vred vi bara på tvn så vi såg den från sovrummet, haha. Slökollade på tvn, myste och svamlade och pratade en massa, innan vi plötsligt somnade om igen, efter tolv nån gång. Vid efter fem vaknade jag igen och vart sjukt förånad av att det var mörkt överallt. Så jag väckte Robert och vi bestämde oss för att beställa pizza. Så halv sex klev vi upp och klädde på oss för första gången den dagen.

Så vi åt våran pizza och sen myste vi ner oss i soffan innan det var dags att gå tillbaka till sängen igen :D Haha. Samtidigt som det var en äckligt lat dag, så var det den bästa dagen på länge. Jag älskar Robert hemskt mycket :)

Idag for han, men på torsdag kommer han hem igen! <3

Nu ska jag äta lunch, sen jobba igen.Puss!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0