Paus

Ja såna här dagar, när termometern visar drygt 30 grader varmt. I skuggan! Så behöver man en liten paus från allt solande en stund. Jag svettas sällan och aldrig, men nu är till och med mina smalben svettiga. Haha

Igår pallade jag inte att ligga ute och sola många timmar. Det blir nästan olidligt varmt, speciellt i hörnet på altanen dit många vindpustar inte når! Men är man tjurskallig så är man. Har inte fejksolat eller solat sen förra sommarn, så nu är det banne mig på tiden att få lite färg på sin bleka hud :p Men fort går det i den här solen och nöjd blir man när man kommer in. Haha.

Igår låg jag som sagt ute och solade efter jobbet, sen for jag, Robert, Simon och Patric upp till Jokkmokk för att kolla på balen. Sen raggade vi mest runt. Tur att vi hade Simons bil, med ac. Hade nog blivit lite jobbigt om vi hade Roberts svartgolf. Sen for vi hem och satt ute på våran altan till sent på kvällen. Men då började myggorna komma, så då gick vi in istället.

I onsdags vart jag så rädd så jag började grina, haha. Åskrädd är jag, men när det smäller och blixtrar på exakt samma gång så får jag nog snarare panik. Rusade till bilen, regnade så jag inte såg nåt, tanklampan började lysa, så jag for till mamma på bibblan. Precis när jag skulle hoppa ut ur bilen så kom det en sån där knall och blixt på samma gång. Då kände jag mig rätt ynklig :p Men sen kom mitt hjärta hem och då kändes allt genast mycket bättre :)

Ikväll ska vi grilla och dricka nån öl och eventuellt fara till Jokkmokk. Får väl an se vad som händer :)  Nu ska jag ta en kalldusch och sen tvinga mig ut i solen igen!


Tre år sen, fast det känns som det vore igår! Usch, så gammal jag börjar bli.

Puss

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0