Hemmahelg

Känns skitskumt att vara hemma en helg. Varje helg sen första helgen i mars har jag farit till stugan, förutom två helger, då befann jag mig i Magdas stuga, haha. Så i torsdags och framförallt igår så kändes det galet konstigt. Visste inte riktigt vad jag skulle göra när jag väl var hemma. Men det löste sig ganska fort, Lina kom förbi och sen for vi till Johan och Elin och grillade och drack nåt glas vin. Fin kväll :)

Dessutom måste jag ju passa på att umgås med mamma i helgen, för på måndag far hon och blir borta i tre veckor. Till Kanada dessutom!
När hon gick i femman på mellanstadiet så började hon brevväxla med en kille från Kanada och dom har fortsatt tills nu, fast nu är det väl inte riktigt brev som gäller, snarare mail och telefonsurr. Men i alla fall, i alla dessa år har dom hållt kontakten, men aldrig träffats. Så på måndag flyger hon ner och ska bo hos honom i tre veckor. Jag tycker det är sjukt häftigt! Men jag tror att jag är mer nervös än mamma, haha.

Så, nu ska jag fara till mamma, hon har lite problem med vad hon ska packa för kläder och skor, så jag får rycka in. Inte för att jag vet om jag är så himla bra på att packa heller, men det löser sig säkert!Puss!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0