Fläskläpp

Känns som jag skriver det här rätt ofta, men oj vilken bra helg det har varit! Har mest spenderat den med Lina och Simon. Lina fick även vara min sovkompis. Mysigt :)

I fredags tog vi tre det mest lugnt till en början, drack lite vin och kollade lite tv osv. Men sen hände det nåt. Det lugna försvann och vi gick på fest istället. Och vilken jävla fest också. Haha. Men sjukt kul var det. Jag gick hem med en svullen trasig läpp och en galet öm näsa, Simon fick en stukad fot som han knappt har kunnat gå på och Jonas fick nog en bula i skallen skulle jag tro. Men är det fest i Vuollerim så är det!

Vid fyra kröp jag och Lina ner i sängen och vaknade hyffsat pigga och glada och hade en lång slömorgon innan vi fixade till oss och hämtade middag på thai. Kvällen bestod mest av filmtittande och en massa surr - dock nyktert denna kväll och det var rätt skönt!

Idag sov jag alldeles för länge, så länge att jag inte ens vill skriva hur länge. Men skönt var det. For upp till mattis och hälsade på mormor och morfar och fick mig lite middag.

En kanonhelg helt enkelt!


Kniv-Lina!


Puss

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0