Hon har gjort det igen

För det mesta är jag väldigt lugn när jag sover. Det syns knappt att nån har legat i sängen när jag kliver upp på morgonen och jag brukar ha ont i örat för att jag har legat på samma sida hela natten. Ligger hemskt stilla helt enkelt.
Förutom två gånger, som jag tror jag har nämnt förut, på min Nya Zeeland Australien resa.
För att göra en lång historia kort så klättrade jag upp på en annan tjejs säng (hade aldrig pratat med henne förut), satte mig tvärs över hennes ben och försökte klättra ut genom fönstret för att jag tydligen inte hade fått upp dörren. Hann även med att ha ett samtal med henne på engelska, innan hon följde med mig till toaletterna, dit jag tydligen var påväg, i sömnen. Andra gången var mindre dramatisk. Försökte enbart klättra ut genom fönstret från min egen säng.

Nåja, i lördags natt så gick jag och la mig som vanligt i sängen, ställde in tvn på sleep så att jag kunde somna till den, vilket jag gör varje natt, och satte telefonen i laddaren och somnade rätt fort.
Vid 6 på morgonen vaknade jag, lite förvirrad och låg och funderade en lång stund vad som var fel. Efter ett tag så insåg jag att jag låg i soffan i vardagsrummet, inte i sängen i sovrummet där jag hade gått och lagt mig.

Jag blir så hispig när jag har gjort såna här saker, den här gången hade jag ju visserligen inte försökt gå ut vad jag vet. Men tänk om jag skulle lyckas med det nån gång. Det hade ju kunna bli rätt pinsamt att vandra ut på gatan utan kläder. Haha. Om jag nu får för mig att försöka klättra ut genom ett fönster igen så får jag väl hoppas att det blir när Robert är hemma!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0