:D

Ännu en helg har rusat förbi. En hemma i byn helg. Snacka om att det kändes konstigt i fredagskväll. Jag hade inte en aning om vad man skulle göra! Vi lagade middag och sen vart det soffmys. Hade vi varit i stugan så hade det varit skoter hela dagen, hem och elda, laga mat och sen ta en öl med grannarna.

Nåja, i lördags var det pimpeltävling på Tjuresape. Dåligt fiske men bra väder och roligt folk. Jag vann en plattång bland annat! :D Otippat. Solen gassade som aldrig förr. Det kändes i ansiktet i söndags kan jag lova. Men nu har det lagt sig och intagit en mer naturlig, snarare än röd, färg. Haha.

Vi stannade kvar hela kvällen, vi for inte hemåt förän vid tolvsnåret. Jag och Sanna agerade skoterchaufförer så att våra karlar kunde he sig i fyllan. Robert satt då bakom mig, och för att skotern inte skulle gå varm på dom stenhårda spåren så fick hans fot agera isrivare. Funkade alldeles prima.

Väl hemma i byn så slängde jag och Smulan ihop älgkött och pommfritt till oss och Sanna och Robin. Den godaste nattmaten på länge kan jag lova!

I söndags for vi ut i skogen igen och lagade lite mat och surrade på med dom andra vid elden, innan vi for hem igen. Klockren helg. Vem hade kunnat tro att den här helgen skulle ha blivit lika bra som en Vareluokta-helg?! Det enda som saknades var resten av Varre- och Tjåmotisgänget!

Men imorgonkväll eller torsdag morgon bär det av upp till paradiset igen. Och som jag längtar! Fem dagars ledighet är ju inte fy skam det heller! Livet är underbart, ska ni veta.

Plus att redan imorgon kommer världens bästa kille hem igen och han blir hemma hela den här veckan PLUS nästa, och ingen är lyckligare än jag! :D

Puss!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0