Lycksele och Pistvakt

Helgen var kall. Riktigt kall. Ändå hoppades jag på när jag vaknade på lördag morgon att det skulle vara lite mildare ute än vad det var dagen innan. Men icket. Tvärtom kan man säga. -40, och vi skulle sitta i bilen i 30 mil. Lite nervöst var det. Men vi klädde på oss som att vi skulle på en superkall skotertur och hade med oss både ett täcke och en sovsäck i bilen.

Men värme blev det i bilen och vi tog oss ända fram, nätt och jämnt. Bilen gick sönder, men det var väl inget som min älskade sambo inte kunde fixa innan vi for hem i söndags!

Som sagt, fram kom vi till Lycksele hotell, och vilket hotell det är! Sjukt fint, och stort. Höll inte ens på hitta till våran hiss. Rummet var kanonfint, med bubbelbad på rummet, som vi använde innan vi skulle se showen. Mys på hög nivå.

Sen var det dags att ta sig till Pistvakt-showen, vi följde folkmassan, för det var galet mycket folk. Vi vart nästan folkskygg. Men vi hittade bra platser, fjärde raden från scenen! Och vilken jädra show! Lätt det bästa jag har sett. Grymt duktiga på att sjunga, och dansa och grymt roligt mellansnack. Kunde inte bli bättre.Sen var det dags för middag, som förövrigt var himla god. Kändes dock konstigt att vara på en sån fin middag där man får en egen kypare som kallar oss för herrskapet. Haha. Men vi hamnade iaf bredvid två par som vi hängde med resten av natten.
För efter middagen var det dans och sånt, och då dök även pistvakterna upp, fast som sig själva. Jag dansade med alla tre och vi satt och surrade med dom stora delar av natten. Vem hade kunnat tro att dom var så trevliga :D Kändes bara lite fel när dom pratade så Stockholmskt som man bara kan.Nä, det var en toppenhelg som jag lätt vill göra om nästa år! :D

Den här helgen kommer dock också bli toppen, eftersom jag och Robert drar till stugan, mys!

Puss

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0