Underbara livet

För första gången på jag vet inte hur länge så har jag ingenting särskilt planerat för min helg. Att jag dessutom är själv på en helg är ju ännu ovanligare nu för tiden. Men jag passar på och njuter, sitter tex nu och kollar på en action komedi och dricker ett glas rött. Ensam, bara för att jag kan. :) Dessutom fick jag sova med Robert inatt, vilket inte var planerat, så det var ju bara ett jätte stort plus! Fast jag är hemskt trött ikväll, eftersom jag vaknade när han kom hem sent inatt och så klev han upp klockan fyra. Inte för att det gör nå, jag njuter när jag får sova en extra natt med min kära! :)

Förra helgen var kalasbra, som jag hade anat. Vi for ju till stugan i torsdagskväll, -23 inne när vi kom dit. Myys ;) Men det blev fort varmt och resten av helgen bestod av skoterkörning, mys och skratt. Som vanligt med andra ord. Finns inget ställe jag trivs bättre på än där.

Idag for jag upp till mormor och morfar och umgicks med dom och bjöd in mig själv på middag. Innan det var jag och tog hand om min kära mor som knappt tar sig ur sängen med sin dåliga rygg. Kul, att jag har början på samma ryggproblem som hon. Vi ser ut som två pensionärer när vi ska hjälpa varandra.

Planen var att fara ut till Magdas stuga ikväll. Men som sagt så är jag sjukt trött och skulle dessutom lifta med Simon på skotern ut, men han skulle nog inte tillbaka till byn och så är det -20 ute. Kändes bättre att fara imorgon istället!

Nu ska jag kolla klart på filmen och dricka upp mitt vinglas, sen gör jag tidig kväll. Fyfan vad skönt!

Bara vädret tillåter så far vi upp igen nästa helg! :)

Puss på er


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0