Tatuerad nu :)

Så nöjd jag är :) Det vart en tribal på skuldran som går upp en bit på nacken och på sidan om nacken också :) Men satan så ont det gjorde i nacken speciellt, en och en halv timme tog det, men det var helt klart värt det :D Men nog är det gode ömt nu kan jag ju säga.

Igår var jag och klippte mig också, vart jätte fint :) Sen gick jag på stan med Anna ett tag och sen med Stina och handlade alla julklappar, så skönt att ha det bortgjort nu!

Imorgon efter lunch ska vi på studiebesök på djursjukhuset i gammelstan, det blir nog kul tror jag. Och på torsdag har vi prov i sällskapsdjur, ett jätte stort prov och har inte börjat plugga än :/ Meen, det löser sig!

Idag på religionslektionen fick vi gå hem till våran lärare Helen och fika. Hon hade gjort pepparkaksgrisar som hon skrivit våra namn på med glasyr och massa andra pepparkakor som hon hade dekorerat och så hade hon bakat saffransbullar och kokat glögg och allt möjligt, så snäll lärare alltså :D Och det hade hon gjort till alla treor och all personal! Hon har nog haft fullt upp i helg skulle jag tro :p

På fredag blir det vlm och middag med mamma på folkan (tror det skulle vara där). Och så är dte mindre än en vecka till julafton och en vecka precis till juldansen, tror det blir kul :)

Nyår blir nog iaf i Boden, har köpt en skitsnygg klänning :D

Nåja, nu kolla klart Ugly Betty! Pusshej

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0