Hängd rektor

Hmm, idag berättade Kurt att en av dom förra rektorerna på skolan hängde sig i röda längan år 1959 eller nå sånt. Iaf så tänkte jag och Micka att det var ju tur, så att det inte var i garaget där våra hundar sitter så att vi slipper spöket ;p Men då var det ju nån som frågade vars i röda längan han hade hängt sig, och då svarade ju Kurt såklart att det var i garaget, där det nu sitter hundar. Våran vanliga otur alltså. Garanterat att han är där och spökar, det är nog därför Kiwi är så himla knäpp, speciellt när man hämtar henne från boxen, hehe.

Skola alltså idag, inte så farligt, räknat på foder för arbetande hundar mest hela dagen. Lite djursjukvård har vi också haft. Och så hade vi dessutom sovmorgon till fem över tio, härligt! Dock så somnade jag så jäkla tidigt igår, typ kring tio, så jag sov ändå inte längre än till halv nio idag, men det är ju ändå nästan en och en halv timme längre än vanligt så :)

Sen så gick jag och lill Kiwi hem, kollade lite tv, gick sen med Stina till gymmet, och nu då? Lär väl bli att kolla tv och slöa i soffan mest säkert. Kanske ringa Anna och be henne komma hit, hehe vart ju inte så länge man var med henne igår, typ till Norrfrjärden, shoppa godis, och sen hem för mig igen, hehe.

Btw, gjorde inte omprovet idag, orkade inte plugga nå alls igår, så får väl ta och göra det nån annan gång. Dock är det den nya lärarn som måste rätta då, och då vet man ju inte hur det går. Meen, nåja.

Prick två månader till julafton idag, och som sagt, det är sjukt.

Nåja, tjarå, och ha en trevlig dag ;)  Haha, minnen där, jaa! Gamla goda tider säger jag bara..

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0