Mina nyktra planer sprack

Hann prata med Magda i några minuter på msn innan hon hotade med att bara ligga på balkongen och bara vara där hela kvällen om inte jag ska dricka och följa med ut. Dessutom kan hon ju inte dansa på borden själv, så klart jag måste med ut :D Haha.

Aja, det blir nog skoj som tusan! Börjar redan bli taggad igen. Haha.

Blir att hänga med Fredde i Boden ett tag på dagen, Magda går skola till tre så. Men det är ju också kul, var ett tag sen jag umgicks med han :)

Nää, nu mat! Pusshej


image36

Studenten närmar sig, och jag längtar!

Wohoo

Fick min kamera idag, den är såå fin :) Kommer garanterat bli mkt kort på cruisingen, haha

Endast en lektion idag, inte fy skam :) For hem, betalde böterna (sur gubben på nvs gick tydligen inte alls att prata med, så det var bara betala), ringde Anna, hämtade upp henne och for till stan, skaffade mig några smirre, lämnade Anna och hämtade Stina, haha, for och käkade en macka på subland. Mums! Sen vidare till Konsum och hämta ut kameran, och nu har jag suttit och klurat med den en stund, lär väl ta ett tag innan jag fattar allt, men det löser sig nog :p

Imorn ska jag vara på Freddes jobb klockan tio, så far väl härifrån kring nio. Ingen sovmorgon för mig inte. När jag är ledig och allt. Meen, det blir nog bra. Sen bär det av till Magda och Luleå. Har lite ångest över hur jag ska göra, det lutar åt nyktert och bara umgås med Magda innan hon ska ut på sväng. Känns som jobbigt när det ändå blir dricka på lördag. Meen, umgås med Magda, det ska jag allt. Och det hade ju varit kul om du kom till Pite på lördag också? ;)

Det ska bli såå kul när Johan och Elin kommer på fredag, dra en tripp till Finland, sen ta det lugnt och på lördag en massa roliga saker. Och dessutom måste jag och Johan hinna på stan, måste ju fixa skjorta och slips åt han! Men nog ska det väl hinnas.

Ska snart iväg på skolan och träffa Katarina och beskriva hjärtat och blodets väg och grejer, men det går nog bra!


Hejhopp i blåbärsskogen!

Inte en särskilt bra start på veckan

Nääru. Äckel nvs bevakning kom och gav mig böter. På lunchen for jag och Stina hem, jag hade glömt nå papper hemma. Så ställde mig här utanför på den lilla parkeingsfickan som finns här (där står det inte hur länge man får stå) Efter jag hade hämtat sakerna så skulle Stina bara röka, så vi var ute på hennes balkong. Då ser vi hur en nvs bil stannar framför min bil och så går hon och lägger en lapp under vindrutetorkarn. FAN! Jag sa till henne att jag precis ska fara nu. Och hon sa att man får bara stå där i tio minuter och jag sa att jag har då fan inte stått längre än tio min. Men hon säger bara att jag får ringa och överklaga till det nr som står på lappen. Och så drar hon. Jag går och kollar på lappen. Hon motsäger sig själv som fan! För det står att jag har stått där mellan 11.49 - 11.59. Jag är ingen stjärna i matte, men nog fan vet jag att det är tio minuter. Hon sa ju själv att man får stå i tio minuter! Idiot fitt kärring. Så mamma ska då ringa dit imorn, för dom har bara telefontid mellan tio och elva. Vad är det för jävla idiot tider? GUD så less jag blir! Inte fan har jag tänkt slänga ut 250 spänn när jag inte har egentligen gjort nå fel. Aldrig. Nåja, det gäller att passa sig nu, är ju polisvecka också.

Nåja, mamma har ju tidigare lyckas prata bort böter till mig till nvs, så det borde väl gå nu.

Så var min dag förstörd. For tillbaka till skolan och skrev engelska nationella, kändes som det gick åt helvete.

Fick dock veta resultatet på religionsprovet, och jag klarade det. Hade jag inte gjort det hade jag blivit tokig.

Nu ska jag och Stina fara och tvätta min bil. Syns ju fan inte ens att den är svart längre. Och så kan den ju inte se ut i helg iaf.

På onsdag ska jag till Boden, måste köpa två nya sommardäck, så då kan jag ju lika göra det på Freddes jobb, så han kan byta och grejer. Då får jag iaf lite rabatt. Meen, ändå så är det mera oväntade kostnader. Det är fan dyrt att ha bil! Speciellt när nvs kärringar är dumma i huvudet.

En dag kvar. Sen ska jag till Lule och supa på onsdag. Och jag ska ha kuul! Det är fan behövligt nu.

Hej

Vuollerim

Jaa, där spenderades min helg, var helt okej :) På fredagen var det mest lugnt, var lite chaffis åt min mor, sen var vi bara hemma framför tvn.
Lördagen var vi ut till pappas hus, tömde mitt rum. Känns som jag måste släppa taget mer och mer nu, snart är huset helt sålt och då kommer jag aldrig mer tillbaka dit. Det huset betyder så enormt mkt för mig..

Nå iaf på lördagen kom Johan och Elin och hälsa på också, mamma kokade palt, var trevligt :) Sen tog dom med Kiwi till jmk, så hon ska bo där till på fredag när dom kommer ner hit :)

Idag har jag varit på upptäcksfärd med Magda, var över till andra sidan spegeldammen och vi fpr efter den vägen där, såg fyra älgar. Var nästan lite nervös att dom skulle anfalla bilen ;)

Senare for jag hem till Pite, var drygt att köra idag, är så trött.

Stina kom förbi här också, kollt tv och pratat på bara :) Parlamentet var fan klockrent idag! Robert Gustafsson är ju helt enkelt bäst, bland dom roligaste människor som finns.

Det är sjukt mkt snö i vlm om man jämför med här. Jag och mamma var ut på bakgården, mamma skulle skotta fram eldplatsen, och snön gick upp till midjan typ. Konstigt år, så här mkt snö brukar det ju inte vara kvar nu.

Börjar längta till valborgs nu, tror det kommer bli svin bra i Luleå, först grilla och sånt med Magda, flintastek och potatis sallad kanske? :) Sen vidare nånstans och sen ut på krogen :)

Blir nog bra, nu fortsätta kolla filmen på tvn, puss godnatt

Prov prov prov

Hela tiden prov. Idag var det prov i idrott. Sjuka frågor, men roliga, eftersom det var Tobbe som hade skrivit dom, hehe. Frågorna handlade om familjen Rune, så alla hette nå på Run typ. Sjuka namn han kom på! Men gillade det ändå inte, provet kan höja betyg, men ej sänka. Och jag ligger och väger mellan g och vg, så det känns ju som jag hamnar på g, eftersom det här var våran sista idrottslektion. Meen men, inte är det hela världen.

Kurt pratade idag om grisar som var lätt på foten. Vet inte dock om han menade det vi trodde? Mehehe.

Hem till byn imorn, men först skriva det förbannade religionsprovet som jag inte har börjat plugga på än :S Sen ska Kiwi klippas hos Fia också, så skönt med en sommarfrilla på henne, och bli av med alla tovor :)

Har beställt en kamera idag :D Känns bra. Nu är ju tiden då man vill ta kort på allt och alla, haha. Och så måste ju mamma fota på balen och studenten och allt, och så måst jag ju fota i Spanien också :) Aningens bättre än telefon, haha.

Jag blir såå leeess.

Men nu måst jag plugga! hej

Helen sa några väldigt kloka ord idag

Blanda testosteron och alkohol så får du en gorilla.
Fan så klok religionslärare vi har! Haha.

Ringde upp Johan idag, var dock Elin som svarade. Så passade på att fråga om dom ville ha Kiwi över valborg, och det gjorde dom så gärna :) Frågade henne även då om Johan hade snackat med henne om cruisingen åde, men det hade han inte, så jag frågade henne ist, och hon var då glad så länge hon fick se nå annat än jmk, så hon skulle snacka med Johan så skulle dom höra av sig igen.

Så nyss ringde Johan och sa att dom kommer nästa fredag och att dom är på att fara till Finland, och så var dom på att vara chaffis på lördagen åt oss också, perfekt! Jag lovade till och med att bjuda dom på Blå Ängeln, det tyckte dom lät bra :)

Snacka om jobbiga dagar här framöver;
Imorn Svenska B nationella, skrivdelen, sen omprov i djursjukvård
På torsdag Idrottsprov
Fredag religionsprov
Måndag Engelska B nationella skrivdelen
Tisdag Genetikprov

Även så måste jag skriva svenska talet, läska klart engelskaboken och blogga och prata om den, redovisa novellanalysen i engelska, göra projektrapporten, skriva om och lämna in CV, personligt brev och artikeln i svenskan, göra klart stress uppgiften och den andra uppgiften i arbetsmiljö och säkerhet. Gud ändå, hur ska jag hinna och orka?! Och plus allt det ska jag och Kiwi klara en agilitybana nån gång innan sommaren, och även budföring, spår och uppletande. Agilityn är väl okej, men dom andra delarna är verkligen inte mina och Kiwis starka sidor.

Jag känner stressen! Och är endast några veckor kvar innan uppgifterna och proven ska vara klara, och veckan efter det sätts betygen. Hojj..

Aja, får väl göra som vi alltid har gjort, fixa allt kvällen innan inlämning. Har ju gått bra hittils iaf, visst brudar? ;)

Näru, nu lite mat kanske, pusshej

Ibland är jag ganska smart

Jepp, kom på värsta superidén idag. Dagen innan cruisingen har jag bjudit hit Johan och Elin, och så drar vi till Finland och fixar massor med sprit, så man har till alla kommande fester och cruisingar, sen så sover dom över här, och sen är dom chaffis åt mig och Stina på cruisingen, goode smart jag är. Och så kul, dom är ju typ aldrig på cruisingarna. Så nu skulle bara Johan snacka med Elin, men det lät allt positivt :)

I helg ska jag hem till byn, lämna Kiwi, kolla hur fräscha sommardäck jag har, sen ta med dom och så ska Johan eller Fredde få byta åt mig, hehe, är allt lite lat ;p

Måste även tvätta bilen, man ser knappt längre vilken färg den är :p Haha. Lite illa. Blev värst efter svängen när jag skjutsade Johanna och Micka när vi for iväg efter okända vägar ;)

Gud så jag längtar till allt nu, känns verkligen att sommarn närmar sig! Ska bli så kul med massa ute fester och cruisingar osv. Och längtar som tusan till valborg, tror det kommer bli kul, hoppas då det iaf, haha :)

Studentveckan och allt därikring längtar jag också till som fan. Speciellt studentdagen, champagnefrukost, vara finklädd och känna att jag aldrig mer behöver skriva ett till prov om jag inte vill. Men samtidigt kommer det vara enormt jobbigt, lämna Grans och alla människor. Granstiden har trots allt varit enormt bra! Men nu kommer alla flytta härifrån. Men Stina ska allt komma tillbaka ;) Och kommer garanterat ha folk hos mig under sommaren, i min lilla lägenhet :p

Även Spanienresan närmar sig! Kommer nog vara en resa som man aldrig glömmer, roligt att fara utomlands och samtidigt göra nå speciellt.
Men dock så lutar det åt Grekland igen snart, så underbart fint där, både jag och Stina längtar tillbaka :) Så det blir det nog också så småningom.

Näru, nu tvn. Pusshej

image35

Världens bästa skola?

En bra helg

Jaa faktiskt :) Men det känns idag. Är seg som en gnu.

Mest troligt blir det till Luleå och röja med Magda på valborg. Saknar dig sjukt mkt, var så länge sen vi snackade ordentligt och jag saknar det!

Men då måst jag till vlm först och lämna hunden, och sen tillbaka och hämta henne igen, mkt köra, men nog blir det fint :)

Första cruisingen närmar sig också, gud så jag längtar! Hoppas på finväder och kul människor, men det brukar ju lösa sig :)

Såg föresten på löpsedlarna idag att dom har fått nya satelitbilder som visar rekordvärme i maj, juni och juli, det gillar vi!

Nä, nu lockar soffan en stund till innan jag ska gå och sova, pusshej

En liten roadtrip

Jaa, en sån oplanerad där det mesta går fel. Men ändå en rolig en.

Micka ringde vid tre och undrade om jag kunde skjutsa henne, Johanna och hundarna till tåget i Luleå. Visst, sa jag, hade inte så mkt annat för mig. Så drog in till stan och hämtade Stina, hämtade upp dom andra tjejorna och sen for vi och tankade. Klockan var då typ 20 i fyra när vi var klar, och tåget gick en timme senare. Gott om tid hade vi ju.

Precis innan vi kör ner på e4an så börjar oljelampan lysa. Fan! Stannar efter nån liten skitväg som gör att det känns som avgassystemet skulle trilla av när som helst. Min bil är inte precis en terrängbil! Kollar oljan och inser att jag måste fylla på, självklart hade jag inte med mig nån olja, så var bara vända och köra tillbaka till öjebyn, fyllde på och insåg att klockan var mycket, tåget skulle gå 16.40 och när vi hade fyllt på oljan var klockan typ 20 över 4. Lite stressigt! En buss gick typ tio i, men inser att även det blir för stressigt, så Micka ringer till länstrafiken och frågar om dom kan hålla bussen i typ fem, tio minuter. Men nej, endast tre minuter kunde dom vänta. Så vi bestämmer oss för att fara till Boden ist, för den bussen skulle dom hinna med utan problem.

Så vi fortsätter, och sitter och snackar och har kul i bilen. Men så missar jag avfarten till Boden från e4an. Jag kör alltid annars den vägen och har aldrig nånsin missat den förut! Men, allt som kan gå fel, går fel. Så vi fortsätter, vi har för oss att det finns en till avfartsväg. Och jo, en som går till kyrkbyn. Hurra!

Körde omkring där bland alla kyrkstugor och hade inte en aning om vars vi skulle eller vars vi egentligen var. Men helt plötsligt ser vi en skylt som det står Jokkmokk och Boden på, perfekt! Dock kändes det som att vi for ett varv till runt kyrkbyn och tillbaka samma väg vi kom. Men efter ett tag kom vi ut i Sunderbyn. Ingen hade nån aning om hur det gick till, men bra var det iaf!

Sen gick resten av vägen bra. Släppte av dom vid Åhlens och jag tror inte att dom missade bussen.

Jag och Stina drog på max, fullt med folk där på deras lilla max, fick vänta ett bra tag innan man ens fick betala, sen lika länge innan vi fick maten. Men precis då vart ett bord ledigt. Det var väl dagens lycka skulle jag tro.

Hemvägen gick fint, körde inte vilse en enda gång :)

Men kul var det, och så har vi fördrivit dagen, nu är bara frågan, vad ska vi hitta på för bus ikväll? Säkert Mario Kart!

En dag att minnas, haha. Ha det fint. Puss

Tralala

Vilken dag. Haha. Jag och Stina har inte varit så fruktansvärt normala idag. Men folk måste ju ha uppskattat våran sång ;)

Idag har jag känt mig som glad, superväder, suttit ute i solen alla raster idag med. Och så var jag till läkarn, har fått nå mediciner nu. Fast jag tycker det är lite läskigt. Meen, bara jag blir frisk så!

Sista lektion hade vi ind. val, och vi var och hälsade på Britt Mari hemma hos henne, och hennes fem veckors söta små knubbiga valpar :) Massa gott fika vare då också. Inte helt fel.

Det enda negativa med dagen var väl att slipsen jag beställde som Johan skulle ha på balen, som skulle matcha min klänning, verkligen inte var samma färg. På bilden såg den ut exakt samma färg som klänningen, men när jag öppnade paketet så visade det sig att den var riktigt jävla snor-skrik-grön. Tror han får ha en neutral färgad slips ist!

Aja, nu ska jag lägga mig och läsa Solo, pusshej

Finväder!

Gud så härligt!

Idag är en sån där bra dag, även fast jag fortfarande inte har blivit nå friskare. Ganska slött på skolan, mest sutit ute och njutit av solen :) 20 grader varmt, inte kan man klaga! Blev givetvis mkt bättre också när Sara och Elin for och köpte glass åt oss. Twister måste vara den optimala sommarglassen!

Har pluggat igenom instuderingsfrågorna till provet som jag har kvart i fyra. Kan dom, och Katarina sa att jag skulle fixa provet om jag kunde instuderingsfrågorna, så det borde ju gå :)

Sen ska jag och Stina iväg på stan, är så fruktansvärt sugen på att shoppa! Så hoppas jag hittar många fina saker :)

Dessutom kom kläderna som vi beställde med studentmössorna idag. Världens mysigaste mjukisbyxor, som det står Student 2008 på längs efter benet, en svart huvtröja med dragkedja som det också står student 2008 på, över bröstet med typ guldfärg. Och så ett svart/vitt randigt linne med nån dödskalle och grejjer på som det står samma sak på. Skitmysiga kläder :)

Det börjar verkligt kännas nu att studenten inte är långt borta, är inte länge kvar tills allt ska vara inlämnat, 16 maj, och veckan efter sätts betygen. Nu gäller det att göra klart alla rester! Men som tur var har jag bara kvar rester i engelskan nu, och det är småskitsaker som är lätta att fixa, bara det att jag är så lat. Men nu ska jag faktiskt göra det. I veckan.

Näru, hejsvejs!

image34

Jag längtar till Spanien, jaa!

Fan så duktig jag är

Klockan är inte ens tio och jag har hunnit storstäda hela lägenheten.

Klev upp klockan åtta, gick ut med Kiwi, sen tog jag tag i disken och gjorde fint i köket, efter det plockade jag undan en massa överallt, sen tog jag fram dammsugarn. Hejdå dammråttor! Sen var det bara fram med skurkäppen, så nu luktar det citron i hela lägenheten :) Sen for jag iväg med en massa reklam till pappersåtervinningen.
Gud vad duktig jag är!

Klockan fyra ska jag tvätta, börjar bli lite tomt i garderoben.

Nån nytta kan man ju göra även fast man är sjuk och är hemma :)

Ska ta och plugga nu till djursjukvårdsprovet imorn. Men jag tror det går braa!

Hojj, mitt öga mår inte bättre. Gör ont som tusan och svider gör det. Kanske inte är lika rött, men ont gör det ändå. Kan inte jag få bli frisk nu?

Min önskan om finväder slog nog in, idag är ju en sån dag som man skulle kunna sitta ute och sola på :D Kanske inte så bra mot min förkylning kanske. Äh, vi ser ju.

Nä, nu ska jag gå och vara lite mer duktig tror jag. Pusshejs!


 
image33   Vill utomlands nuuu!

Woho!

Det gick fort att få grejerna jag och Anna beställde, får hämta ut det på torsdag :) Har dock lite smått ångest över att jag inte beställde den där tröjan jag ville ha. Meen beställde ju iaf slipsen i samma färg som min balklänning och så beställde jag ett skitsnyggt bälte. Annas hårfärger ska bli intressanta att se ;)
 
Har ändå tänkt bege mig på stan när jag blir bättre och shoppa loss lite, vill handla massvis med söta sommarkläder och annat kul :)

Genomgången med Katarina gick bra, jag satte igång och gjorde instuderingsfrågorna så fort jag kom hem medans jag fortfarande kom ihåg allt, och det känns verkligen som provet kommer gå braa. Hoppas iaf det.

Nä, hejsvejs

Fortfarande sjuk

Inte kul. Vaknade imorse och var lika dålig, plus att ena ögat var helt rött och irriterat, så jag for till skolan till skolsköterskan. Hon trodde inte det skulle ge så mkt att ringa till vårdcentralen här eftersom jag är skriven i vlm, så jag ska få träffa skolläkaren på torsdag.

Hoppas det inte har blivit värre till då, för mitt öga gör ont utav tusan! Nåja, hon trodde iaf det var nå virus eftersom det har blivit såhär. Så får väl se vad läkarn säger och vad man ska göra.
Är då gode less på att vara sjuk nu.

Måste pallra mig tillbaka till skolan vid två, träffa Katarina och få en genomgång inför omprovet jag skriver på onsdag. Finns inte en chans att jag skulle klara provet utan en genomgång med henne först. Så jag hoppas det går bra!

Imorn blir det nog hemma också, tror inte att det nationella talet blir så jävla bra om jag står och hostar mig igenom det. Dessutom har jag inte skrivit klart det än. Såå, det blir nog bra. Kanske. Hoppas jag.

Så deprimerande att det har kommit massa snö igen! När ska det bli sommar? Hoppas allt försvinner snart, för som det har varit tidigare år har ju första cruisingen i pite varit i början på maj, och då vill vi ju inte ha snö. Men nu har det iaf blivit sol, hoppas det håller i sig så att allt försvinner fort! Vill ju kunna sitta ute med Stina på hennes balkong och sola igen. Det hade vi ju typ börjat med förrå året den här tiden redan. Iaf så satt vi ju ute på mitt tak och solade på hennes födelsedag, 27 mars.
Måste ju hinna få färg till balen och studenten, och framförallt innan spanien. Men det borde jag ju hinna, om det inte blir en regn sommar hela sommaren. Det vore ju trist.

image30

Ge mig sommar nuuuu!

Världens bästa mamma

Vilken tur att jag har henne. Hade behövt vara hemma med henne ett tag känns det som, saknar henne som tusan. Har dock inte planerat att fara hem den närmsta tiden. Får kanske helt enkelt bjuda hit henne en helg, med god mat, filmer och bara mys. Hade varit behövligt.

<3

Just när jag inte trodde dagen kunde bli sämre

Nää, då går jag ut och kvällsrastar Kiwi. Det första jag ser är två utländska killar. Bryr mig inte eller kollar inte på dom utan går åt andra hållet. Men såklart så skriker dom slyna åt mig. Varför gör man så? Är så sjukt jävla kränkande.

Jag blir så arg!

Det kommer och går

Ibland saknar jag pappa extra enormt mkt, ibland bara enormt. Just nu är det extra enormt mkt. Med risk att låta som en 6-åring så säger jag att det är himla orättvist. Många, har haft en pappa betydligt längre än 17 år, det tycker jag är orättvist.

Idag har egentligen inte varit en bra dag alls, kunde inte sova inatt, hostade som en gnu, sen ringde klockan, upptäckte att jag typ var dubbelt så sjuk som igår, går till skolan, är där en lektion, far hem, hostar som en gnu lite till, sover, hostar, sover hostar osv. Sen tänkte jag testa min nya spis och fixa lite mat. Spisen funkar inte. Nähäpp. Ringa till mamma, vet inte varför dock, hon är uppe i skogen och kan ju inte precis hjälpa mig. Men ringde henne och grinade en skvätt och beklagade mig över hur less jag var på att vara sjuk, på skolan och på pitebo som är knäppa i hela skallen som inte testar dom nya grejerna man får när dom har fixat hit dom. Det var typ sista droppen för mig, grätt nån skvätt till innan jag vart arg ist, dunkade knytnäven hårt i betongväggen. (Inte smart!) Har nu väldigt ont i handen och den är inte så söt. Jag borde tygla mitt humör.

Morgondagen kan väl bara bli bätte? Ska ju iaf bli finare väder, alltid nånting.

Nä, dags att sluta gnälla!

Tjarå, och ha en trevlig dag! (Anna, det där är ett minne som sitter kvar ännu!)

Sjuuuk

Och inte lite heller. Håller på hosta sönder hela mig och halsen känns helt igensvullen. Usch! Orkade bara vara kvar till första rasten idag, sen for jag hem. Lika bra, borde vila. Och bprde dessutom göra skolgrejer, framförallt svenska nationella talet som vi ska hålla på tisdag! Fyyfan.

Äh, hej!

Cpväder

Gud förbannat så less man blir på det, blåst och snöjävlabajs. Kommer garanterat snöa på studenten. Då far jag till hawaii och tar studenten där ist :p Där lär det iaf inte snöa.

Rastlös är jag, och sjuk, och vill inte stanna hemma, kan inte missa saker i skolan nu när det är så lite tid kvar..

Fick iaf ny spis och fläkt idag, på tiden kan man ju säga.

Snart kommer Perlan, då ska jag iväg en svääääng :)

Pusshej


Nu lägger jag ner

Nu går jag och köper snus. Jag kör på spanien grejen ist.


Snart ett dygn utan snus

Det känns i kroppen kan jag lova. Ibland är jag så sjukt nära att bara fara och köpa en underbart god jävla general white. Speciellt efter jag har ätit. Humöret är fan på botten och ibland vill jag bara skrika rakt ut. Men, jag har fan snart klarat det i ett dygn, så nu är det bara att ta minut efter minut och se hur länge det funkar. Har jag enormt med tur kanske jag klarar det. Annars inte. Men hoppas gör jag ju såklart.
Om jag inte fixar det, så har jag kommit på en supersmart plan. Ska ju vara två veckor i Spanien, då tar jag inte med mig snus, och finns ju knappt att köpa det där heller, så då har jag inget val, plus att där lär jag ha så mkt att tänka på och göra, och ligga på stranden och sola och bada, då lär jag ju inte heller vara särskilt sugen på snus. Det var jag då inte i Grekland, vart typ ungefär en snus per kväll. Så det borde ju funka.

Men men, den som lever får se hur det blir. Inte mkt mer än så jag kan göra.

image29
Hejsvejs snus, hoppas jag!

Det är inte kul att vara sjuk

Ingen nyhet, men ändå. Mår svinkasst, kan inte äta nå, då spyr jag, känner mig febrig, har halvt igensvullen hals typ. Och det värsta, jag har endast en snus kvar, och jag har bestämt mig att försöka sluta efter den. Jag lovar mig själv att endast försöka, för jag vet att det är sju resor värre än att sluta röka. Varför började jag om med det här? Attans korkat. Meen, jag ska iaf försöka och så får vi se hur det går den här gången. Jag vet iaf att jag ska njuta som fan av min sista snus!

Såå, ni får ha överseende med mig, för jag kommer garanterat vara grinig som fan. Men det går över ;)

Vart sur idag när vi fick veta att friluftsdagen är inställd. För att det är för varmt! Hallå? För varmt! Vill dom har 30 minus eller vad, visst, det kanske inte går så bra att åka bräda eller skidor, men det finns väl annat att göra. Gud så less. Så ist ska vi ha samhälls. Skitkul. Och arbete med hund, fast det är ju iaf kul. Men ändå, hade hellre varit och tryckt i mig tre hamburgare och några festisar typ. Som i ettan.

Nåja, idag körde jag agility med Kiwi, längesen jag såg hon så riktigt lycklig! Var himla kul, hon sprang allt vad hon orkade i hundhuset och tog alla hinder hon kunde, sen kom hon tillbaka och kollade på mig, hon ville träna mera, fast med lite hjälp av mig dock, hehe. Gullet!

Idag var det tänkt att jag skulle förnya gymkortet och börja träna igen, meen, var inte så sugen på det när jag mår så här, hade nog inte varit allt för smart.

Woho, kollade just och såg att bland annat Takida, Håkan Hellström, Magnus Uggla och Amanda Jenssen kommer till pdol :D
Pdol, jag har en känsla av att som vanligt kommer jag ha en hel del inneboende hos mig, men det är bara trevligt, så länge jag får sängen ;p Nu började jag längta efter det också, attans.

image28

Jag och Kiwi vill ha sommar nuu!

Freedag

Och en ledig sådan dessutom :) Var även hemma igår, var inte så himla pigg efter onsdagen. Då var det iaf fest, hos Micka, och utanför, hade skitkul! Var väl som vanligt vissa personer som var onödigt jävliga, men så är det ju alltid.

TYp vid tolv tiden drog jag, Sofia, Johanna och Stina iväg och hämtade ved, Johanna fick vara chaffis på min bil, iaf så var vi och letade igenom alla tänkbara ställen på grans, utan framgång. Så vi kom fram till, att i granparken finns det, i den lilla ladan mitt ute i skogen, där det inte finns några lampor alls. Jahapp, jag och Sofia knatade in i skogen, jag var livrädd som fan, men nog var det tur att jag hade alkohol i kroppen, annars hade jag nog inte gått in i skogen alls, hehe.

Allt gick bra, vi hittade ved i den lilla jävla ladan (och jag var helt säker på att det låg en mördare eller våldtäcktsman och väntade på oss därinne), vi började knata tillbaka till bilen, Sofia tappade sin hög med ved, och precis då hör jag hur det knakar till som fan i skogen, jag vart livrädd,  trodde det var en älg, men det var det säkert inte, för det var i en hage. Men vem vet? :p Sen iaf hem igen. Jag gör upp en eld ute, sen grillar vi massor med korv, det var fan gott.

Men då började vissa personer bli enormt jobbiga, så jag och Micka gick in, jag satt hos henne och pratade och pratade och pratade, det var riktigt bra dom samtalen, tack så mkt vännen, du betyder! <3
Nåja, sen vid tretiden gick jag hem, höll på somna medans jag gick, men som tur var gjorde jag inte det :p

I helg vet jag inte vad som händer, ska iaf idag och handla nå grejer som mamma vill ha, sen får jag väl see.


Jag hoppas att det blev bäst, det vi bestämde..

Skola igen

Det känns surt. Hade velat ha lov så mkt längre, speciellt när det fortfarande är så fint väder! Lovet har varit helt perfekt, skärtorsdag till måndag så var vi i stugan, med massa skoterkörning och mys och godisätande ;p På måndagen for vi hem igen, mamma skulle börja jobba igen, och på torsdagen var jag till den tyske tandläkaren, och han hittade ingenting fel alls på mina tänder :) Efter det så for jag och mormor och morfar upp till stugan igen, skoter och fiske mest, och ta det lugnt och vila upp sig, härligt!

Jag ville verkligen inte fara därifrån, tror jag ska flytta dit under vinterhalvåren, iaf på våren, hehe.

I söndags for jag och Kiwi tillbaka till Pite igen, skönt att köra när det var bart hela vägen från Harads i stort sett.

Sina fyllde ju år i torsdags, så igår bjöd jag henne på bio och mat, mkt trevligt :) Och filmen var skitkul, Meet the Spartans, men jag tror man ska ha min och Stinas humor om man ska tycka den är kul, den är ju som lite extrem, hehe. Men kul hade vi då!

Idag har vi suttit ute unde lunchen på skolan, nu känns det verkligen att det börjar bli vååååår på riktigt, snart kan jag och Stina börja pressa ute på hennes balkong igen ;)

Efter vi slutade idag så fixad jag och Micka hemprovet i samhälls, EU, känns enormt skönt att ha det bortgjort. Hoppas bara att vi får mer än G, även fast det kommer in sent. Men vi är ju lite av Daniels favoriter så ;p

Lite bilder från påsken kommer här: (resten lägger jag upp på pixbox)

morfar pimplar:)   mormor och morfars finskotrar och en kusin

mamma och hennes manx ;) hehe  inne i stugan var det varmt ;)


image26

Fint väder!

RSS 2.0