Wohoo

Fick min kamera idag, den är såå fin :) Kommer garanterat bli mkt kort på cruisingen, haha

Endast en lektion idag, inte fy skam :) For hem, betalde böterna (sur gubben på nvs gick tydligen inte alls att prata med, så det var bara betala), ringde Anna, hämtade upp henne och for till stan, skaffade mig några smirre, lämnade Anna och hämtade Stina, haha, for och käkade en macka på subland. Mums! Sen vidare till Konsum och hämta ut kameran, och nu har jag suttit och klurat med den en stund, lär väl ta ett tag innan jag fattar allt, men det löser sig nog :p

Imorn ska jag vara på Freddes jobb klockan tio, så far väl härifrån kring nio. Ingen sovmorgon för mig inte. När jag är ledig och allt. Meen, det blir nog bra. Sen bär det av till Magda och Luleå. Har lite ångest över hur jag ska göra, det lutar åt nyktert och bara umgås med Magda innan hon ska ut på sväng. Känns som jobbigt när det ändå blir dricka på lördag. Meen, umgås med Magda, det ska jag allt. Och det hade ju varit kul om du kom till Pite på lördag också? ;)

Det ska bli såå kul när Johan och Elin kommer på fredag, dra en tripp till Finland, sen ta det lugnt och på lördag en massa roliga saker. Och dessutom måste jag och Johan hinna på stan, måste ju fixa skjorta och slips åt han! Men nog ska det väl hinnas.

Ska snart iväg på skolan och träffa Katarina och beskriva hjärtat och blodets väg och grejer, men det går nog bra!


Hejhopp i blåbärsskogen!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0