Kung Fu Panda

Fan vad kul film! For till Micke ikväll och kollade den, den var grymt kul, haha. Så min kväll bestod av först slutet av Jönssonligan och sen film, mkt trevligt :)

Nu är jag hemma och har problem, mer än vanligt vill säga. Det är inget vettigt på tvn, bara massa läskiga saker, och jag har packat ner alla filmer och allt, och dom orkar jag inte plocka upp eftersom det var bland det första jag packde ner så dom ligger väl längst ner nånstan skulle jag tro. Typiskt! ;p

Nåja, det löser väl sig. Nå skit måste det ju finnas på tvn som inte är läskigt. För ska jag se nå läskigt blir jag så rädd så jag inte vågar sova. Haha, jag vet, jag är fjantig.

Nåjo, imorn är det visst cruising här i storstan. Tänk vad lite jag håller koll på när jag inte har varit här på länge. Fredde ringde och frågade om jag skulle in till stan då, ingen aning sa jag, eftersom det var första gången jag hörde att det skulle vara det imorn. Så Fredde bad mig höra så att det är det, och Micke sa att det var det, så då är det väl så. Haha. Så imorn kommer nog Fredde och Jenny, så då blir det väl att snurra på stan lite, kan ju vara en trevlig avslutning på min vistelse här i Pite. Nu känns det faktiskt lite sorgligt.. Meen, Pite är ju inte så långt bort, iaf inte från vlm, så jag kan ju alltid komma hit och hälsa på, även fast jag inte har lägenhet :)

Nä, nu ska jag leta reda på nå att glo på, tjingeling!

  Linn vill utomlands och bli solbrun och fin igen!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0