Återigen Boden!

Jaa, det har varit en bra helg tycker jag :) I fredags så for jag ner till Boden, och efter ett tag ringde Fredde, så då for vi till honom, åt lite mat och började dricka. Massa roligt svammel som vanligt, lyssnade på en låt som Fredde verkligen inte gillar, haha, men den sätter sig som fan på hjärnan! En kul kväll var det då.

På lördagen var vi lite seg, men Fredde kom och hämtade upp oss nån gång på dagen, så for vi först på Laitis, men där hittade vi inget, sen max, och så kom vi på vad klockan var, efter två = systemet i Boden var stängt, så då for vi vidare till Storheden ist, jag lyxade till det med Smirnoff ice, väldigt länge sen, så det var goooott :) Sen vandrade vi iaf omkring på lite skojiga affärer, Fredde fick även välja ut sin julklapp som han verkade bli nöjd över :) Dansade även med en enorm mekanisk tomte. Han sjöng vackert. Vart hursom helst en kul dag där med, haha. Väl tillbaka hos Fredde så skulle vi precis kolla en film, men då övertalade vi Erika och gänget att dom skulle vara med och festa, så då fick jag köra Freddes bil till Svartlå och hämta dom, för Fredde ville inte köra, han skulle sitta bak och dricka öl :p Freddes bil känns som en lastbil att köra i jämförelse med min typ. Men det gick braaa.

Sen tillbaka i Boden återigen, jag hade inte ens hunnit sminka mig eller nå, men vi började dricka, jag startade framför spegeln.

Det hände lite allt möjligt den kvällen, mest bara kul. Bland annat så kom Anna och Per förbi, fick en öl av Perlan i julklapp, haha! Spelades en massa kort, typ det här "ta en ta två ta tre" ni vet. Och så lärde jag en nisse att spela stress också! Men det var inte så kul att spela med nån som inte kan det, för då går det inte så fort, haha.

Fredde bjöd även upp till dans, som resulterade i en fläskläpp och ett svullet ögonbryn! Hoppas inte det händer på juldansen!

Dessutom knäcktes även ett bord, och den här gången var inte jag inblandad, tänkte genast på luciafesten på holmen för nåt år sen ;)

Nä seriöst hörrni, det var en massa som hände, massa kul, och det skulle nog bli en hel bok om jag skulle skriva ner det, och det ids ingen läsa, plus att jag tror inte man förstår det roliga om man inte var med. Haha.

Idag for jag hem till vlm, och här var Johan och Elin, det vart gomiddag, slå in julklappar och klä granen! Anledningen till att vi klädde granen redan idag är för att jag och mamma kommer inte vara hemma här förän på julaftonsmorgonen.

Iaf, så kollade vi Jeff Dunham, ena filmen idag som gick på femman, och även fast jag har sett den massor med gånger så är det lika kul varje gång. Haha, Peanut är ju lätt bäst.

Imorn tar mamma skidorna och far upp till skogen, och när jag har vaknat och allt så tar jag skotern och far upp jag med, och där blir vi alltså till julaftonsmorgonen, myys och kul tror jag minsann :)

Nä, nu ska jag sluta svamla om en massa tjaffs och göra nå annat ist. Pusshej - du är söt! ;p haha

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0