Hmm, lite chockad

Typ jaa.

Eller jaa. Fick iaf nyhetsbrevet från barkurser, att dom har ny hemsida och allt, så gick och kollade, och började genast sakna spanien, fan vad kul vi hade där! Iaf, så gick jag in på en länk som hette typ "vad tycker dom gamla eleverna" eller nå liknande. Först ser jag min bild, den som jag har som profilbild på facebook, den med Johanna, Jenna och mig på. Jaa tänkte jag, gör väl inte så mkt, dom har väl bara tagit den därifrån. Sen börjar jag läsa, och känner igen texten som fan, då är det mitt inlägg från min blogg som jag skrev typ direkt jag kom hem därifrån. Vad tusan? Får man göra så eller? Iaf, min blogg är ju lite mer personlig typ, för jag vet att det inte är särskilt många som läser, och mina texter passar definitivt inte in på nån hemsida. Haha. Ja ja, är väl egentligen inte hela världen, hade ju kunnat vara värre. Hade dom frågat också hade det väl varit en annan grej, men, jaa. Äsch, strunt samma. Skrev ju inte om massa pinsamheter och värsta personliga saker som hände. Eller det kanske jag gjorde? Men det la dom inte ut iaf. Som tur var!

Hur som haver, vart mest chockad! Haha.

For inte till Boden idag efter jobbet pga , en grej. Men imorn far jag till Älvsbyn och Pite, och efter det blir det nog kanske Boden iaf :) Hoppas då på det.

Tänk, om typ 7 veckor och 2 dagar far jag till Australien! Om jag inte räknade helt fel? Men tror inte det, haha. Men inse vad kul alltså, längtar som bara den.

Nu ska jag sova, ska upp tidigt imorn, godnatt

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0