Remember

En heltbra dag idag måste jag tycka. Vid tio for jag från vlm, mot Älvsbyn, hämtade upp Per, och så for vi vidare till Nicke, där jag fick min tredje tatuering gjord, skitnöjd är jag!Förklaring kanske ni vill ha? Jag har länge nu velat göra en minnestatuering för min pappa, men har inte kommit på nå bra, förän nu, för har inte velat ha typ RIP och hans namn.Det är så vanligt och uppenbart och tråkigt. Så då kom jag på, att pappa älskade ju verkligen bmw, världens bästa bil enligt honom. Och pappas fullständiga namn var Kjell Gottfrid Johansson, därav KGJ ist för BMW. Jag tyckte den vart skit bra och jag är hur nöjd som helst! Men som vanligt blir dom ju alltid sämre på bild än i verkligheten, men det syns ju typ hur den ser ut iaf :)

Men iaf, själva tatuerandet gick jätte bra, gjorde inte alls särskilt ont, men det var kanske för att den sista jag gjorde innan den här var på revbenen? Där, gjorde det däremot ont.

Men det var en kul stund där idag, massa svammel och skratt.Sen for jag och Per vidare till Pite, där jag inhandlade lite julklappar. Är inga många alls i år. Men har bara köpt till dom allra närmsta, typ familjen. Känner att det får bli bra så, inte som förut när man skulle hitta en massa till alla sina kompisar. Det blir både jobbigt och dyrt.

När vi hade gått färdigt på stan for vi hem till Anna, påvägen dit fick vi även ploga lite med min bil, hehe. Men väl där så vart det som vanligt en massa svammel och skratt. En rolig dag helt enkelt :)

-Sluta kissa, jag skrattar ner mig!

På fredag, far jag till Boden och plockar upp Matte, och så far vi vidare till Pite för fest med Anna och så, längtar som fan. Tror det kommer bli riktigt kul, hoppas då det iaf :)

Nä ni, mina små sockerråttor, nu ska jag slå på en film och halvsova lite! Pusshej leverpastej

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0