En bra helg :)

Jaa, trevligt har det allt varit. I fredags for jag och Stina och hämtade Anna och Åsa i Arjeplog, snöstorm och massa lastbilar, men det gick bra :) Inga djur i sikte förutom en liten mus som sprang ut och vände på vägen.
Sen på kvällen for vi in till stan och bara körde runt lite överallt bara. Och vid djupviken typ, så såg vi två älgar. Lite komiskt, inga djur på vägen till och från Arjeplog, men i Pite såg vi två älgar, hehe.
Sen vart jag lite chaffis en sväng vid två tre tiden, och sen hem och sova och mysa lite bara.

Igår så klev man inte upp förän på eftermiddagen, men vaknade redan vid elva, så det gör inget :) Sen for jag och Stina och hyrde filmer, svinkassa båda två, den sista ides vi inte ens se klart, hehe. Sen for vi ut på stan igen. Lite småproblem med bilen, men det tänker jag inte skriva om här, haha! Inte alls pisnamt, nejdå ;)
Vart även chaffis igårkväll också. Annika skulle in och tillbaka från stan och vi hade ju inget speciellt att göra, så nog kunde jag göra det :)

Idag så har jag varit nere hos Stina mest hela dagen. Vi har dragit i lite mer blonda slingor i mitt hår, och nu är jag jätte nöjd med min färg :) Sen har vi mest kollat tv och lite sånt.

Imorgon bär det av till Älvsbyn på första dagen av praktiken. Jag hoppas det är bra där, med tanke att vi ska ha praktik där i tre veckor. Men det löser sig nog!

Nä nu ska jag fortsätta kolla she's all that. Den är som bra, även fast man har sett den hur mkt som helst.

Pusshej

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0