Såå mycket att göra

Hela tiden. Aldrig en ledig stund känns det som. Men tillslut, eftersom jag är som jag är, så tar jag mig ledigt från allt pluggande till prov och till alla inlämningsuppgifter och redovisningar, även fast jag verkligen inte borde.
Religionsprov imorn, omprov i sällskapsdjur på onsdag, sen omprov i engelska och djursjukvård. Förhoppningsvis inte i Svenska, får väl veta det imorn. Vecka fem ska jag, Stina och Micka redovisa vårat projektarbete, och det ska vara en bra, seriös redovisning med bildspel och berätta om precis allt om lägret, och vi har inte ens börjat på den.
Sen i slutet av denna månad (vilket är snart!) så ska religionsuppsatsen om livsfrågorna vara inlämnad. Har jag börjat på den? Självklart inte.
Sen efter redovisningen om projektet ska ju projektrapporten göras också.
På fredag ska jag visa upp lydnadsettan med Kiwi, det är jag 100% säker på att det går åt helvete med.
Plus att vi har två småprov eller läxförhör i djursjukvård nästa och veckan efter det. Kul. Inte.

Nåja, förhoppningsvis så blir det praktik i Gävle på en kennel med flat och labbe. Och om jag har fixat körkortet så ska jag och Stina bila ner. Så bara hoppas att jag fixar det!

Mormor har fått komma hem från sjukan. Det var en liten stroke. Och efter en liten stroke kommer oftast en till. Så snälla mormor, se nu till att inte få en till. Som du själv sa, du har ett huvud av stål :) Lilla söta mormor.

Nä, hare fint allihopen. Puss

Kommentarer
Postat av: Johanna

skönt att hon fått komma hem, hoppas de inte blir en till.

2008-01-16 @ 23:39:37
Postat av: Michaela

Tur att din söta mommo har fått komma hem, och vi håller tummarna för att det inte blir en till.

Skönt att nu religionsprovet är över.. :) och projekt redovisningen tycker jag är de första vi börjar med på måndag? ; )
kram kram

2008-01-17 @ 21:36:48
URL: http://michaelaSjoholm.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0