Snöstorm

Aningens. Och vad har pitebo sysslat med idag? Varken parkeringen eller framför husen är det skottat. På helgerna är dom i farten före fan så man vaknar, men nu är klockan fyra och dom har inte skottat än. Stina fick ta ordentligt med fart för att ta sig in på sin parkering och en tjej som också ha parkering här har en gode låg bil så hon tog sig inte in alls, så hon fick stå och skotta med en spade, precis bredvid pitebo kontoret, även fast dom var där ute. Tycker det är jäkligt dåligt faktiskt.

Aja, idrott idag, riktigt kul tills jag fick andnöd iaf. Är ju så sjukt dålig luft i gympasalen och jag får väldigt lätt svårt att andas när jag springer mkt, och där inne blir det ännu värre. Men annars var det kul. Haha Tobbe påpekade mina fötter en del ;p
 
Igårkväll gjorde jag, Stina och Micka klart bildspelet till våran projektredovisning. Visste inte att man kunde ha så kul när man gör ett bildspel :D Skrattade tills jag grät. Hehe.
Så idag ska vi göra klart resten, lägga upp vad vi ska säga till alla olika bilder och sånt. Men helst känns det bara som man vill sova, är helt slut och omotiverad nu. Men, det måste ju göras så.

På måndag har vi arb med hund prov, jag har engelska läxförhör, på tisdag eller onsdag blir dte kanske, så har vi djursjukvårdsprov, på torsdag ska religionsuppsatsen om livsfrågorna vara inlämnad, på fredag ska hemprovet i samhälls vara klart, han ville att helst skulle varje svar vara en dataskriven a4 sida lång, på fredag ska även svenska cv grejen och insändaren vara klar. Hoff, känns som det blir mkt till veckan. Sen är det iaf apu i tre veckor och sen sportlov. Men när jag kommer tillbaka har jag två omprov kvar att göra, gjorde ju dock bort ett igår, jag hoppas jag klarade det, men det är tveksamt. Men klarade jag det inte så ska jag gå till Kurt så han får hjälpa mig och fråga om jag kan kompletera det på nå annat sätt, typ göra nån inlämninguppgift eller nå.

Idag ska jag även betala första betalningen till bartenderskolan, så nu händer det verkligen, känns sjukt kul :)

Nä, nu tvn ett tag, puss

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0