Beachparty i södra Harads

Har ni hört nå så roligt? Nä herregud.

Igårkväll for jag till Magda, där hon och Lina höll hus. Jag skulle vara deras privata bartender ;) Blev Mojito denna kväll, och det var mycket uppskattat, även mamma kom förbi och smakade, och hon gillade det :) Var dock lite problem att få  tag i mynta, men mamma ringde bondfrun, och hon hade, som tur var :)

Sen vart det att sitta på hennes balkong, chilla och ha det trevligt, jag var nykter, och det är jag glad över. Haha, vem vet vad som annars hade kunnat ske.

Sen kom Martin och hans lumpen kompis Micke förbi, och sedan bar det iväg mot Harads, Martin bakom ratten i Linas Saab. När vi väl kom fram, höll jag på skratta ihjäl mig, jätte lite folk, och mkt äldre folk. Hmm, beachparty? :p Nåja, sen bar det iväg upp till nå villor, där festen fortsatte. Det var väl iaf lite bättre där tycker jag. Men kallt och jävligt och mkt mygg. Nää, nog har jag haft roligare i mitt liv. Men även tråkigare! Hade säkert haft roligare om jag var i fyllan, men nä, det ville jag inte.

Vid ett tiden bar det iväg hemåt. Tack och lov! Höll på frysa ihjäl på slutet. Skönt att komma hem och lägga sig i sin varma säng, slocknade typ på en gång, och råkade sova till tolv idag. Det var fan länge sen jag fick sova ut ordentligt, så det var nog behövligt!

Ikväll, eller imorgon, ska Magda klippa mig, och det blir gode ordentligt också! Ser framemot det, men kommer nog få en chock när jag ser mig i spegeln. ;p Missförstå mig inte, ska inte klippa superkort, men kanske i axelhöjd, eller lite, lite kortare, och massor med uppklippt och så. Svårt att förklara, men så smånigom dyker det säkert upp en bild här nånstans :)

Näni, nu har jag nog inte så mkt mer att säga, så nu ska jag gå och hitta på nå annat. Men vad är ju frågan. Äsch, pushej

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0