Finurligt

Jag kom ju på värsta superidén igår, eller var det i förrgår? Äh, skitsamma. Iaf så kom jag på att ist för att jag och Johanna åker tåg ner till sthlm när vi ska till Spanien, så kör vi bil ner till Rättvik, till Anna, sover där en natt, sen så om hon inte jobbar, så följer hon med ner till sthlm, släpper av oss på Arlanda, sen kör hon tillbaka bilen till sig i Rättvik. Och när vi ska hem, så kommer nog varken jag eller Johanna vara i skick att köra bil, så då kommer Anna och hämtar oss och skjutsar oss till Rättvik, och så stannar man där en natt till typ. Och om hon jobbar dom datumen så kör vi ändå ner till Rättvik, men tar tåg till och från sthlm, det är ju bara 30 mil så det blir ju inte så drygt :) Ibland är jag ganska smart. Och så är det ju jävligt kul med en roadtrip också :) Bara hoppas att bilen håller ihop, haha. Och ganska smart också, för jag har ju lovat Anna att komma och hälsa på henne, men jag vet inte när tusan jag ska ha tid, så det här vart ju ypperligt bra :)

Och igår kom jag även fram till en annan bra sak. När jag börjar jobba på bibblan i jmk så jobbar jag måndag - torsdag, och på måndagar börjar jag inte förän 15.00 eller nå sånt, så det är ju ganska bra, ifall jag vill fara till Pite eller nå över helgen, då kan jag fara torsdag kväll och komma tillbaka måndag förmiddag, goode smart :)

Igår var nog en smart-dag. Nä, kom på att jag inte har lagt upp nå bilder från studentdagen, och pixbox låter mig inte ladda upp nå mer, så kan he in några hära.

                       

Gud vad jag redan saknar alla, och skolan och allt bara. Nå men som ni ser, dagen bjöd på blandade känslor. Det var nog en dag man skulle ha använt vattenfast mascara ;p Men det är en dag jag aldrig glömmer, och jag glömmer heller aldrig min klass, vi var fan bäst! <3

Kommentarer
Postat av: Emma

Jag var ju så smart att jag använde vattenfast, men då kunde jag inte gråta istället ;)

Vi får ta och dra ihop ett gäng och träffas på Lulekalaset eller PDoL så vi kan vara bäst igen ^^

2008-06-13 @ 15:48:41
URL: http://missgrimm.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0