Stressen

Jag börjar verkligen inse hur lite tid det är kvar i skolan till studenten. Och det känns mest bara stressigt! Har fortfarande kvar dessa omprov som jag har tänkt göra så länge. Men nu jäklar ska jag anmäla mig till omprov nästa vecka och göra bort engelska b provet. Sen efter påsklovet ska jag direkt boka omprov till djursjukvården, andning. Måste prata med Katarina också så hon hjälper mig med en genomgång om det, jag tyckte just det avsnittet var skitsvårt, och lär ju inte tycka det är lättare nu efter flera månader.. Suck vad jobbigt allt känns.

Har också det där Kurts prov om foderlära, vilket jag försökte göra en gång, men upptäckte att det var kört. Och om han inte kan låta mig kompletera det på ett annat sätt än prov, tex nån uppgift eller nå, så är det helt kört för mig, men om jag får ett ig i det är ju inte hela världen, tappar ju inte poäng då och får slutbetyget ändå. Men hade ju känts bra att få g.. Nåja, den som lever får se!

Har även nu i svenska b börjat med nationella muntligt. Göra ett tal inom ämnet saga och sanning (tror det var det), som ska vara precis fem minuter. Inte precis lättaste ämnet! Inom den muntliga delen ingår också att man ska kommentera och ge respons på de andras tal.
Sedan, i april tror jag, är skriftliga delen, vilket är en hel dag! Skriva en uppsats inom samma ämne. Fan vad jag inte ser framemot det!

Har lite smågrejer också, men dom måst ju göras, och det är ju dom som är lättast att glömma bort tyvärr.

Nästa torsdag ska jag vara i Boden klockan sju. På morgonen! Fyrackarns. Jag ska fara med min bil till verkstan där Fredde jobbar så han ska fixa allt innan besiktningen, sen så skickar verkstan iväg bilen på bilprovningen själv. Tur jag slipper! Måste bara komma ihåg att säga till Fredde att tutan är på en spak, bredvid växelspaken, inte på ratten. Hehe. Hade varit lite smådumt om jag glömde.

Nu vill jag bara ha lov, träffa mamma och alla andra, och framförallt kiwi! Saknar min lillskit jätte mkt. Men hon har det säkert bra med Johan, Elin och råttorna. Men ändå..

Hojj vad mkt det blev. men nåja, hej! ;)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0