Bajsväder

Kom snö idag med, eller äckel snöblandat som försvinner direkt, men det är deprimerande ändå! Det är fan mitten av maj nu typ.

Nåja, slö dag idag, först religion, sen engelska, bara betygsnack sen fick vi gå, efter lunch genetik och nu är vi hemma.

Dom från cinderella ringde idag, min klänning skickas från sthlm idag, så den kommer på onsdag, så då ska jag dit och prova och se om den måst sys upp eller nå, sen ta hem den, hojj så kul!

Jag och Stina sitter även och funderar, och mest troligt, om ingen av oss jobbar då, så blir det en sista minuten till nåt soligt och varmt ställe veckan efter studenten :D Fyyy fan vad skönt om det blir så. Och nu är ju sista minuten verkligen inte dyra alls, så det blir ju inget problem. Och jag har då mest troligt inget jobb just då, börjar nog inte förän efter Spanien, om jag inte får jobba lite på dagis också, får se. Men mest troligt blir det utomlands då, verkligen välbehövligt! Speciellt om det inte har tänkt bli bättre väder än såhär här, och framförallt varmare. Och då kommer jag redan ha en solbränna till Spanienresan, som bara är cirka en månad bort :D

Ikväll ska jag iväg till Luleå och hämta Micka på tåget, stina hänger också med, och eventuellt Johanna. Då har man ju iaf nå att göra ikväll :p

Nä, nu ska jag kika vidare, pusshej

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0