Brännboll

Yes, ikväll på skolan. Iaf som åskådare, vet inte om jag är så sugen på spela, men kolla är ju alltid kul :D Har man ju nå att göra iaf, fast sen måst man ju hem och se greys och grejer iaf, haha.

Usch vad min telefon mår dåligt efter helgens festligheter, två tangenter till har spruckit, den är alldeles kladdig av grogg så den är svin seg att öppna och stänga. Får se hur länge till den håller, sen blir det till att köpa en ny, känns surt med tanke att jag bara har haft den i ett halvår, hehe.

När jag kom hem från skolan idag somnade jag framför tvn, sov i tre fyra timmar, det var grymt skönt. Men jag hade världens konstigaste dröm, meen, den delar jag inte med mig av här, haha.

Får se hur det blir imorn, om inte Magda ska iväg och kolla på en bil så ska jag dit och fixa håret, annars blir det på söndag. Bort utväxt, bort!

Mamma vart jätte glad idag, skickade blommor till henne som tack för all hjälp, det var väldigt uppskattat. Fan vad bra det känns att göra bara en sån enkel grej som det, som verkligen uppskattas :)
None

FÖR VI SKA TA STUDENTEN!!!

Kommentarer
Postat av: Michaela

FY FAN VAD VI ÄR BRAA :D

2008-05-28 @ 23:06:51

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0