Fredag

En helt okej sådan. Imorse drog jag iväg till Boden, fixat däcket och sådana saker. Kul att träffa Fredde igen också, blir som inte samma sak när man är och städar i Sanden.

Sen for jag tillbaka till Pite, jag och Stina funderade vad tusan man kunde hitta på, så vi for och kollade bio, Superhero Movie, fyfan vad kul film! Det var inte många sekunder man inte skrattade. Den roligaste jag har sett på väldigt länge! Den slår nog nästan Meet the Spartans. Kanske, jag vet inte riktigt, måste fundera. Men grymt kul var den då!

Sen har vi bara snurrat runt i min bil. Psykat oss på parkeringen, skrattade tills vi grät. Hoppas ingen såh/hörde oss. Sen så hade vi lamor på bakgården också. Vi som inte ens har en bakgård? Men så var det iaf. Sen for vi ut på stan igen, träffade Perlan och psykade oss lite där med. Sen tillbaka hem till parkeringen igen, lite mer psyk, sen på max, tröck i oss några strips, och nu är vi hemma. Dumpade just av Kiwi hos Stina, hon får vara med henne i natt :)

Gud så less man kan bli. Varför gå och sprida ut skit om mig? Och efter så lång tid, när det inte ens är sant. Och det är fan så lång tid efter, så vad jag har gjort efter dig har väl inte du med att göra? Jag får väl ändå göra vad tusan jag vill. Det är fan över två år sen, ge dig nu.

Det är fan komiskt.

Nu ska jag fara, pusshej

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0