Långhelg

Jepp, i onsdags på morgonen for jag iväg till Boden, fixade nya däck och grejer på Freddes jobb. Sen bar det iväg till Luleå till Magda, grillning, olika fester och sen Grace, skitlyckad kväll! Hade dock ont överallt och var ganska blå, men det är sånt man får ta!
Stannade hos Magda till fredag, när Johan och Elin kom och hämtade mig och så plockade vi upp Stina i stan, därefter bar det av mot ikea och sedan alko. Kul! Tillbaka, plockade upp min bil i Lule och sen for vi alla till Pite. Jag, Johan och Elin hyrde film och pratade på och hade det allmänt trevligt :)
Lördagen, for och kollade på bilutställningen, sen vandrade vi runt på stan, fixade bland annat skjorta och slips till Johan. Sen hem och grilla och dricka lite cider och efter det for vi och kollade på race, var inte så mkt som det brukade, men vi var ju tvungen att kolla iaf :)
Magda och gänget kom förbi hos oss när vi var tillbak och sedan drog vi in till stan, sjukt mkt bilar! Har aldrig tagit tid förut hut länge det tar att köra från max rondellen till den bortre, men det tog över en halvtimme! Vi var och snurrade i typ tre timmar och vi hade kört en och en halv mil, haha!

Det var en mkt trevlig kväll, började åka i min bil, men Johan fick kramp i kopplingsbenet så vi bytte till hans ist, hehe. Mkt konstiga fordon, bland annat en bil som hade en uggla på taket som satt och hoho:ade. Mystiskt.

Träffade roligt folk och var själv knappt i fyllan, så idag mår jag perfekt!

Idag var vi och käkade på ängeln, gott som tusan! Sen var vi på Dollar och lite annat och sen drog vi hem och kollade Hot Rod, lätt den roligaste filmen på länge! Jag höll på dö.

En helt underbar långhelg helt enkelt :)

Pusshej

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0