Rackarns rabarberpappa

Ett uttryck som användes flitigt förut. Undra varför vi slutade? Haha.

Idag har jag varit hemma, skulle egentligen fara tillbaka efter lunch, men kände mig sliten. Har inte blivit mkt sömn på senaste. tror det beror på att jag inte riktigt har hunnit vänja mig igen vid att det är ljust i stort sett hela natten, eller inte riktigt, men nästan iaf.

Jag känner mig såhär konstig, vet inte riktigt hur, typ både glad och ledsen. Skit jobbigt, hade ju varit bättre om jag antingen låg och storgrät hela dagen eller gick omkring och skrattade, men nu är det som nåt jobbigt mellanting. Kanske beror på att det är så mkt som händer nu. Bland annat studenten och allt där till. Inse att det typ bara är tre veckor kvar! Sjukt sjukt sjukt. Det är våran tur att gå på balen, det är våran tur att ha champagnefrukost, våran tur att stå på trappen och komma ut till alla föräldrar som står och viftar med skyltar med pinsamma bilder på oss som små. Men sjukt bra känns det! Fast trist samtidigt. Äh, det blir som det blir och jag tror att det blir braa :) Har ju faktiskt bartender resan med Johanna till Spanien att se framemot, och jag längtar så enormt! Känns som det kommer bli helt perfekt.
Och så är det ju andra saker som känns bra också, känns sådär himla lätt och bra :) Det blir man lite glad över.

Det märks verkligen att studenten närmar sig, mindre och mindre lektioner kvar, fika på många lektioner, kursavslut och inga prov kvar, och så är det ju helt klart slöare lektioner nu, man gör knappt nånting. På fredag ska alla rester och allt vara klart, och nästa fredag ska alla betyg vara satta. Sen är det som över, inte behöva stressa med nå längre denna termin, gud så skönt :D

Kom även fram till idag varför Kiwi har varit så himla konstig, knäpp och glad den senaste tiden, hon längtar ju också till studenten:D Kan ju inte finnas nån annan förklaring.

Nästa vecka får jag min klänning, har dom då sagt, så jag hoppas det blir så :)

Nä, nu göra nå nytta eller nå, pusshej!

None

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0