Tiidiloo

Vart på bra humör tillslut, såg Bröllop och Jäkelskap, man kan inte annat än skratta tills man gråter! Stefan och Krister när dom är som bäst. "Få jag en kona fö kukan?" Så klockrent!

Trög dag på skolan idag, trött som en gnu och kände mig allmänt sliten. Först genetik, höll på somna ex antal gånger, sen hål fram till lunch, efter lunch bara arbete med hund, tränade agility med Kiwi. Gick väl sådär. Kiwi var nog inte sig själv. Hon lekte till och med med pinnar, inte likt henne!

Sen hem, somnade framför tvn en stund och sen så kollade jag filmen, och nu är det väl inte så länge kvar till sovdags! Hoppas på att vara piggare imorn.

Här nån helg snart måste jag hem, tömma pappas hus, sen närmare sommaren ska vi väl anordna nån loppis med sakerna vi inte ska behålla. Så sjukt det känns, jag vill verkligen inte! Usch..

Jag och Johan köpte en whisky till mormor och morfar, och nu har Johan gjort en fin trälåda till den och skrivit med brännpenna på den: "Till världens bästa mormor och morfar, från Linn och Johan" Jag textade upp det på papper först och sen fixade Johan till det så det skulle passa. Känns snällt att göra nå sånt :) Haha. Men dom är ju världsbäst, helt underbara människor. <3

Imorn måste jag göra klart min projektrapport, är bara en dryg vecka innan allt ska vara klart. Så nu är det stressen!

Näni, nu soffan! Pusshej
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0