Booden

Jaa, det är där jag befinner mig just nu.

For ju hit igår, och skulle ta bmwn min för att den har bättre helljus än hondan osv. Så, när jag skulle starta bilen så den skulle få tina upp lite, så var den stendöd, inge ström alls. Jahapp, fixade dit Gunnar så att han skulle få kabla igång den. Så han kom dit, och så skulle vi ta ut startkablarna ur skuffen på min bil, vilket var lättare sagt än gjort. Skuffen var heelt igenfrusen. Så jag fick stå med hårtorken och blåsa på den ett bra tag. Men efter många om och men så fick vi upp skuffen och fick ut startkablarna.

Då kom nästa problem. Även huven hade frysit igen. Så vi fick stå och banka på den och till slut gick även den upp. Jaham vi kablar igång bilen och den får stå på tomgång då ett tag så den blir varm och allt. Medans den var igång så gick vi in och fikade. Sen går vi ut igen, och upptäcker att bilen inte är på längre. Vafan? Ja, då har jag fått soppatorsk! TYPISKT! Så det var bara att kabla igång den igen, och sitta och nöta på gasen, annars dog den direkt. Så jag fick gasa upp på macken, hoppades som fan att den inte skulle dö mitt i en korsning eller nå. Men det gjorde den faktiskt inte!

När man ska öppna tanklocket till min bil så behöver man samma nyckel som man startar med, så när jag kom upp på macken så var jag ju då tvungen att stänga av bilen. Öppnar i alla fall tanklocket och ska tanka. Men då krånglar bensin pumpen som fan, men iaf så lyckas vi få i bensin i den till slut.

Vad tror ni händer nu då? Just det, bilen går inet igång igen. Så för tredje gången får vi kabla igång den. Sen var jag och varmkörde den, och då gick den som en klocka igen! Lilla bilen, ibland vill den inte vad jag vill.

Igårkväll var jag och startade den bara så att jag skulle veta att den gick igång igen, och det gjorde den då! Den var nog kanske bara på dålig humör i tisdags. Eller så ville den inte till Boden.

När vi fick kabla igång den tredje gången, när vi var uppe på macken, då funderade jag på om det verkligen var meningen att jag skulle fara till Boden, kändes som dåliga tecken faktiskt. Meen, jag körde varken i diket eller på nån älg på vägen ner, och här har det då inte hänt nå dligt iaf! Haha, tur det. Peppar peppar...

Nåja, här har dt varit mkt trevligt, massa mys och filmkollande. Och även lite buuuus. Haha, iböand är jag och Fredde inte riktigt som alla andra. Fast det är vi väl aldrig i och för sig :p

Igår var vi iaf till camilla och blev bjuden på mat, köttfärssås och spaghetti och chokladmousse till efterrätt, mycket trevligt var det :)

Nåja nåja, nu ska jag väl slå på en film eller nå, och vänta på att Anna ska bestämma sig ;p Pusshej

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0