En till helvetesnatt

Igårkväll tänkte jag att fy fan vad skönt att jag inte har feber, kanske får sova hela natten då. Men tji fick jag.

På mitt högra öra har jag en vattkopp som har blivit ett sår, och det värker i hela det örat, så jag kan inte ligga på höger sida. Och jag har ju stora jävla vattkoppor runt hela skallen, och speciellt en på vänster sida som gör grymt ont, känns som nån har slagit in en spik där. Så på vänster sida går det inte hellerbra att ligga på. Vilket gjorde att jag knappt har kunnat ligga och sova i natt. Några timmar lyckades jag sova i början. Men vid tre höll jag på bli tokig. Så jag gick ner och hämtade ett glas blåbärssaft och några bitar choklad. Gick upp och placerade mig i sängen halvt sittandé, halvt liggande och mumsade på chokladen och läste en Kalle Anka. Hehe. Men tillslut lyckades jag somna till då och då, men det har inte gått bra.

Imorse när jag klev upp gick jag och pratade med mamma, bröt ihop och började grina. Inte pga att det gör ont och kliar, utanför att jag blir så jävlla less.Det är grymt jobbigt!

Mamma har iaf ringt till läkarn, dels för att jag ska få nå som lindrar det här, men även för att jag har en halvt igensvälld hals och för att jag har ett tryck över bröstkorgen som gör att det gör ont när jag andas, speciellt djupa andetag. Läkarn sa iaf att dom skulle skicka ner medicin, som lindrar klådan, det var typ nå allergimedicin, och så sa dom att immunförsvaret blir nedsatt när man får vattkoppor, och att det nog är därför jag har alla andra symtom också. Men om trycket över bröstkorgen inte går över snart så skulle vi väl kontakta dom igen eller hur det nu var.

Dom rekomenderade också att badda utslagen med alsolsprit eller kylbalsam. Hittad alsolsprit hemma, så nu har jag stått och baddat hela mig med det. Men det kliar grymt mkt fortfarande. Vet inte om det hjälpte. Men det kan ju knappast ha gjort det värre iaf. Jag hoppas att medicinen som jag får imorn hjälper. Annars blir jag nog om möjligt ännu tokigare.

Nu ska jag kolla film. Step Up 2 - The Streets. Ettan såg jag ju hos Micka, och den var grymt bra, så jag hoppas den här också är det.

Pusshej

Kommentarer
Postat av: Linn

Badda vattenkopporna med nyponsoppa så lindrar det klådan. Vet att det låter konstigt och snuskigt men funkade för mig. Även kan man lägga idealmjöl på dem. Prova! Hoppas det slutar klia!:)

2008-10-27 @ 21:04:38
Postat av: Danko

Step up 2 är till handlingen inte bättre, men dansen däremot är dom ju sjukt grymma på! haha

Stackare dig som åkt på vattkoppor! :( vem "smittade" dig? Well du får krya på dig å stå ut hörru! hoppas de är bra annars iaf. Kram kram Linn

2008-10-29 @ 17:43:13
URL: http://danihjalle.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0