Synd att du är så söt

Med Dj Amul. Skittöntig låt, men jag kan inte låta bli att älska den. Haha. Den gör mig som glad på nå sätt :) Det kan behövas en dyster och tråkig höstdag som denna.

Egentligen har jag inte gjort nå alls idag, förutom handlat på Konsum en sväng, men det tog ju inte så länge. Och lagat lunch åt mamma också. Men annars, så har jag fan inte gjort nå. Läst en bok, och fördrivit allt för mkt tid här vid datorn. Men det är sånt som händer ibland!

Och så sitter jag och väntar på att Siv i Spanien ska svara på mitt brev. Hoppas hon gör det överhuvudtaget. Haha. Men mamma trodde det. Fast tänk om det inte kommer fram av nån anledning? Fan jag blir ju tokig, nu är det bäst hon svarar.

Ikväll är det iaf Idol, kan ju inte missa det ju :) Tidsfördriv, tidsfördriv, tidsfördriv.


 

Haha, är fan kul att kolla igenom gamla bilder. Vilket år kan det där vara, -04? Ingen aning, men det var en bra tid iaf :) Haha. Saknar ju till och med 140n. På den tiden var vlm fan kul, vi hade alltid nå att göra, när alla bodde kvar här. Nog kan det ju vara kul till och från nu med, men den tiden var fan speciell :)


Nä, nog med nostalgi, hejs!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0