Flitig tjej

Nå jävulskt alltså. Ställde klockan på elva så jag inte skulle sova bort hela dagen. Trött som fan när jag vaknade för det var som lite svårt att somna igår. Men iaf, fem minuter efter klockan ringde så skrev Lina och frågade om jag var vaken, så då pallrade jag mig upp direkt, Lina kom, satt ute på min bro i typ en timme. Haha. Då hann det börja regna så idag vart det inge gräsklippning, förhoppningsvis är det torrt imorn! Borde vara det eftersom det har varit sol resten av dagen nu.

Sen for Lina och jag slet fram dammsugaren och skurmoppen, färdig lagomt till mamma kom hem och då kom även Johan och Elin och nån kompis till dom.
Jag och mamma käkade lunch, jag skulle dricka cola, hällde upp i ett glas och tyckte det skummade mycket, och Johan skrattade. Så jag tänkte att han kanske bara hade skakat flaskan eller nå.
Sen skrattade han varje gång jag drack, men jag orkade inte bry mig. När jag nästan hade druckit upp allt så kunde inte Johan hålla sig nå mer, började tokskratta och sa att jag nu hade druckit typ en tesked salt. Salt!
På slutet började jag faktiskt tycka att den smakade konstigt, så kollade ner och såg att det var ett jävla tjockt lager salt nere i botten. Vilken snäll bror jag har.

Nåja, sen for dom, jag tvättade massa kläder, även strykit massa kläder, tankat bilen inför Lule trippen ikväll, handlat massa mat och promenerat hunden.

Snart ska jag fixa middag, sen fara ut till stallet och rida, efter det stressa fort som fan till Lule, hämta Linda på kallax och äta på max. Kommer bli en sen kväll, lär vara hemma vid tolv ett tiden ikväll. Lär somna som en stock.

Fan vad mkt jag skrev nu! Nåja, avslutar med en låt som jag hittade på min dator som nöttes grymt mkt under Grans tiden på alla fester. Gillar den som =)
Puss

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0