2 dagar kvar

Sen är det slut jobb för mig för den här gången. Känns tråkigt, har som trivts bra med det där dom här veckorna :) Och idag var det som kul, skulle gå in i en av kurerna och städa, och möts av världens goaste boxertik, mysigare hund får man fan leta efter, kärlek från första stund :)

Även 2 dagar kvar till min födelsedag. Och det enda jag verkligen önskar mig är att Robert är hemma, jag hoppas hoppas hoppas verkligen, det hade som varit fint :) Men den som lever får see.

Hursom, jobb till senast tre på fredag, sen hem och duscha, bjuda på smörgåstårta och sen bara chill med åtminstone lilla mamma :)

Är bara less på att vara less mestadels. Just nu saknar jag pappa enormt super mycket. Säkert för att jag snart fyller år, för alla speciella dagar börjar jag sakna han ännu lite mer om det nu är möjligt. Ibland önskar jag bara att nån kunde förstå, förstå varför jag mår som jag mår och gör som jag gör. Men så är det ju såklart inte. Känner mig mest bara ensammast i hela världen just nu. Det suger.

Kommentarer
Postat av: Magdalena

Grattis på födelsedagen:)

2009-12-11 @ 08:21:09
URL: http://magdalenaledin.blogg.se/
Postat av: jessica

Visst blir man frustrerad! Den klarade av både blondinbella o malin baryard, helt stört:)'

Grattis på födelsedagen förresten, hoppas du får en bra dag:)

2009-12-11 @ 14:48:36
URL: http://jesscia.blogg.se/
Postat av: strnadova

<3

2009-12-12 @ 21:20:19
URL: http://strnadova.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0