Men gud så kul

For upp på konsum och skulle handla lite, står i kassan och ska betala. Ingen börs... Nähäpp, konstigt tänkte jag, eftersom jag alltid har den i väskan i stort sett.

Far hem och kollar, även fast jag vet att den inte är nånstans hemma, eftersom senaste jag använde den var i fredagskväll, och igår var jag inte ut på byn nånting. Så det var bara ringa och spärra korten och körkortet. Förbannades jävla skit...

Vet att jag inte hade börsen i jackan, för den ryms inte i nån ficka, och jag vet att jag hade den när vi for från hotellet, för jag hade lappen till garderoben i börsen, och jag hämtade ju ut jackan.

Så det var på den där jävla efterfesten som både min nya jacka och min börs försvann. Fan vad roligt alltså..

Dessutom ska jag ju som sagt till stan på tisdag, fan vad kul att fixa kontanter och hålla på och betala med det, jag använder i stort sett aldrig kontanter. Och ännu roligare att hoppas att jag inte blir stoppad av polisen, eftersom jag inte har nåt jävla körkort. Fan i helvete också..

Nä, vet att jag har sagt det förr, men nu är jag fan säker. Inge mer festande för mig på jäävligt länge. Även om det är kul för stunden, så är det alltid nå helvete som blir fel. Dessutom blir jag alltid så jävla bakis. Ska börja vara chaffis istället, eller ännu bättre, ligga hemma och kolla film.

Nu är jag less!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0