Haha, young love

Frank frank, han är som kul.

Igår for jag som sagt till Boden, mest pga mitt trasiga halvljus. Så när jag är påväg, hade inte ens hunnit till Edefors, så möter jag polisen. Kollar backspegeln, dom bromsar, och vänder. Attans! Men dom var himlarns trevliga faktiskt. Dom frågade om det var nå drag i vlm, för att dom var påväg dit. Frågade även vars man borde äta, jag rekommenderade pizzan, haha. Sen så sa dom även att jag såg kort i rocken ut när jag kom körandes. Haha. Konstigt i min bil :p

Iaf, så sa jag att jag var påväg till bror min i Boden, för att han skulle laga mitt halvljus.

Fredde kunde inte fixa halvljuset, eller kunde och kunde, det var väl mest att han inte hann. Men tänkte att det spelar ju inte så stor roll, ska ju snart ställa av den ändå så.

Plockade upp Matte, och började rulla mot byn. Vem tror ni vi möter? Joo, polisen, igen! Men dom blinkade bara åt mig den här gången, hehe.

Idag var vi upp till Byhåla en sväng, där min kära mor och Annmari var. Mamma hade halvt fått en fisk, hur nu det går till? Hon hann iaf hugga tag den i svansen, men sen smet den.

Ikväll har vi visst blivit bjudna på mat hos Frank och Linda, kan säkert bli trevligt hurru. Sen får vi väl se vars livet bär av. Haha.

Nää, pusshej skoterluktande tjej

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0