Jag kommer sakna er!

Jaa, alltså, jag tänkte skriva mitt sista inlägg här nu innan resan, för sen när jag är i Australien, så kommer jag skriva på resedagboken.se Mitt användarnamn där är LAlmqvist

Så jag tycker att ni alla får följa med mig där ist, så ni får höra vad som händer och sker där, och hur allt går osv :) Och såklart kommentera hur det är här hemma!

För idag far jag till Boden, och på fredag far vi till Gävle, och som ni vet, så nästa torsdag så far jag till Aus. Så som sagt, det här blir mitt sista inlägg här innan jag far. Men när jag kommer hem igen i april, så fortsätter jag säkert skriva här :)

Shit, det känns skitjobbigt att behöva säga hejdå till mamma idag, även fast jag kommer ju snacka med hon i telefon och så innan jag far, och säkert när jag är där också. Men det här blir sista gången jag träffar henne på typ tre månader! Det känns allt lite ledsamt. Usch, jag hatar att säga hejdå. När man inte ska ses på länge.

Men iaf, nu till er som jag inte kommer träffa innan jag far, ni får ha det så himla bra här hemma och allt, kommer sakna dom flesta :) Ni får allt se till att köra en massa skoter för mig med! För det kommer jag sakna som fan.


HEJDÅ!Kommentarer
Postat av: magda

Linn, jag hoppas du har det riktigt bra nu och tar hand om dig!! Sola för mig också så hörs vi när du kommer hem :) puss!

2009-01-28 @ 21:11:43
URL: http://magdalenamannberg.blogg.se/
Postat av: Michaela

Nu kan du lämna alla "problem" och ha de svin kul och tänka på dig själv, de behöver du!Kommer sakna dig min stjärna. Hade TOPPEN! puss

2009-01-29 @ 10:09:05
URL: http://mslouisiana.blogg.se/
Postat av: issa

lycka till å hoppas du får en underbar resa! :D

2009-02-05 @ 11:50:46
URL: http://tjohaliarullgardin.blogg.se/
Postat av: Michaela

LINNSAN min.. Jag saknar dig med!

2009-03-07 @ 11:51:35
URL: http://mslouisiana.blogg.se/
Postat av: Leonora - The Magic Memories

Hoppas du får en härlig dag :)

allt väl?

2009-04-09 @ 00:42:43
URL: http://magiskaminnen.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0