Jokmokk osv

Idag, så är jag trött. Satt och snackade en massa med Jenna bland annat på msn inatt, till typ tre. Sen tänkte jag att jag sku försöka sova, men det fick ju som inte så bra, eftersom jag sov till typ tre igår. Så jag la mig och läste nya Solo, klockan gick, och sist jag kollade på klockan var den väl typ halv fem, så nån gång efter det somnade jag.

Vid tio vaknar jag av att mamma ringde, och bad mig gå ut och he i motorvärmarn och borsta av bilen. Så det var bara att pallra sig upp och ut i snön. Tänkte att aldrig att jag kommer kunna somna om nu, när jag väl kom in. Men ställde iaf klockan på halv tolv, och somnade som en stock! Men var gristrött när jag vaknade. Men vi fot ill jmk, första stoppet var sjukan, för att jag sku ta min spruta mot hepatit inför aus resan. Jag var typ livrädd redan innan. Men fick lägga mig ner, och försöka slappna av :p

Men det gick väl ändå som bra, först när hon stack kändes det ingenting, men sen när hon jävligt sakta sprutade in det där grejset i axeln på mig vart det svin obehagligt, som ont, fast mest obehagligt, och så kändes det jätte konstigt i musklerna därikring också. Men, jag överlevde ju :) Vart bara lite röd runtomkring där, och fick bara lite ont i skallen.

Sen var vi på besiktningen med Hondan, Kiwi vart livrädd när han skulle kolla bältena och köra bilen osv :p

Sen for vi till Johan och Elin en sväng, och på Ica, och sen ner till Mattis och åt plättar :) Inte fy skam.

Och nu är jag hemma och känner mig segare än segast. Borde städa mitt rum, borde tvätta, borde renbädda. Men känns faktiskt som det mesta får vänta tills imorn.

Ska nog även upp till mattis imorn eller torsdag också, har ett trasigt halvljus, och om det är som sist när helljuset gick sänder, så var det en säkring som hade farit. Och såna har jag inte hemma, så då är det bäst att fara upp till morfar. Han har som allt. Haha.

Näfan, kan lägga upp nå bilder här från i lördags, och resten finns på facebook!


Mina hjärtan Micka och Johanna .:)Födelsedagsbarnet Sandra med flera :)
Fokuserad på att dricka typ :pSöt bror ;pÄlsk :)


Som sagt, resten finns på facebook :p Pusshej seg tjej

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0