Älgpass, mitt i rondellen!

Jag undrar hur tusan vi kom på det där, jag och Magda..

I lördags vart det otippat lite fest, jag skulle ju hålla mig nykter den här helgen, men så vart ju uppenbart inte fallet. Men det var som trevligt!

Först var jag, Magda och Lina hemma hos Lina och drack nån grogg (inte magda), och kollade på Grease. Grym film, blir aldrig less den.
Sen kom det in lite mer folk till byn, så vi drog på Gästgiveriet. Väldigt lite folk där, men det funkade ändå. Billig tequila, som jag ångrar så här i efterhand att jag drack.


Tippar på att det var dom som gjorde mig grymt bakisPerfekt för oss tjejer som alltid springer på toa tillsammansEn Lina......och hennes karl =)


Jaja, sen efter stängning så for vi på efterfest hos Micke, spelade hora och åt varma mackor. Spelade nog lite för mycket hora, jag vart jävlart full som ett ägg. Men tillslut, vid efter halv sju var jag hemma igen. Behövde nog den sömnen, med tanke på att jag bara sov typ fyra timmar natten innan...
Sov till efter tre igår, när Magda ringde och väckte mig och kom förbi med min älskade coca cola. Den behövdes. Sen snurrade vi bara runt på byn och snackade en massa, tills hon var tvungen att fara tillbaka till Lule :/

Nåja, till helgen är de LK, är inte ett dugg pepp på det, men som Magda sa, när torsdagen kommer så kommer väl ölsuget krypandes. Och känner jag mig själv rätt kommer jag ju gå ut och supa. Men ska ha jäkligt kul, det har jag bestämt =)

Nu i veckan blir nog en ganska händelselös vecka skulle jag tippa på. Klippa gräset om det inte regnar. Jobbigt...

Nä hurrni, puss!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0