En som bra helg =)

Joo det måste jag säga. I fredags kom Lina till Lule, jag och hon gick på stan medans Magda jobbade. Sen så tog vi alla varsin bil och for hem till vlm. Jag körde rallyforden. Hehe. Vi hade våran egna lilla karavan hem till byn.

Iaf så drack vi lite vin, och Lina lärde mig spela Guitar Hero, förstår inte varför jag inte har provat det tidigare, svin kul ju :D
På lördagen drog vi upp till jmk och inhandlade mer alkohol, sen for vi ut till Magdas stuga och åt middag med alla där, det vart en spännande middag kan jag tala om. Mitt i alltihop ser jag en jätte stor spindel komma krypandes på bordet precis bredvid mig, jag vrålar till, i nästa sekund vrålar magda: TIMMERMAN!!! och flyger upp från stolen, som hon fastnar i så den fälls ihop. Jag och Magda står och vrålar lite till och är alldeles skakis.

Huvva, dessutom så hade Magda fått in en jordgeting i bilen, så jag satt beredd med en tidning under bilfärden. Hur som helst så när vi far hem så ser jag en insekt komma flygandes, jag vrålar återigen och smäller till den med tidningen så den far mot Magda. Jag och magda försöker kasta oss ut ur bilen, men hon har låst dörrarna, lite halv panik uppstår innan vi äntligen tar oss ut.

Väl i byn när vi har släppt av lite folk så ser jag den där insekten igen, så igen vrålar jag, den här gången: STANNA BILEN!!! Magda drar handbromsen, bilen hinner inte ens sluta rulla innan både jag och Magda är ute ur bilen. Sedan ser vi att den sitter där inne vid växelspaken, och det är inte ens jordgetingen. Så vars den lilla filuren tog vägen har vi ingen aning om. Jobbigt var det iaf.

På kvällen vart det iaf mer drickande, hade riktigt kul =)

Idag råkade jag sova till kvart över två, så jag pallrade mig upp och for sen till sanden. Riktigt trevligt, men det är ändå lite känslosamt att vara där, saknar min pappa grymt mycket. Dessutom är Jan uppe, min farbror, han har åkt upp från Borås med sin HD. Nu var han dock i Gällivare, så kunde inte träffa han. Men det ska jag väl hinna göra, förhoppningsvis kommer han och hälsar på.

Men ja, dagen har varit ganska känslosam, och känner mig lite depp nu ikväll måste jag säga.

Hur som helst, snart kommer Magda hem igen, och vi ska ha en dunderkul helg!

Långt inlägg, I know, men skitsamma. Puss

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0