Sista dagen i Göteborg

Igår gick vi på Liseberg, fan vad kul det var! Vart som ett barn på nytt. Hehe. Men jag vågade inte åka nå läskigt. Illa. Som Micka sa, jag vågade hoppa fallskärm och bungyjump, men inte åka karuseller. Haha.

Nåja, jag och Bea började iaf med Jukebox, den åker ju till och med småbarn och grejer, så det tyckte vi lät bra som start. Men såklart vart det ju nå knas på bilen vi satt i, den började snurra runt okontrollerat. När alla andra hade hunnit kliva av och nytt folk började komma, så snurrade våran fortfarande. Vi Vinglade ut kan jag säga.

Joo, vi gick Gasten också, spökhuset. Jag är då mest lättskrämd av mig, Linda och Bea. Hur som helst, så hamnade jag längst bak i ledet. Det rekommenderas inte. Herrejävlar, alla spöken hoppade ju på mig. Dels för att jag gick längst bak, och dels för att dom märkte att jag var livrädd. Haha. Första spöket blåste mig till och med i örat! Haha. Men jag överlevde.

Såklart spelade vi ju även lite på såna här grejer där man kan vinna. Jag vann massor med små mjukisdjur :D Haha, stolt.

Nåja, idag är sista dagen här, jag och Linda ska gå och köpa glass och bara chilla, sen blir det bio, Ice Age 3, och middag på våran favoritpizzeria. Blir nog bra. Tidig kväll dock, vi måste fara härifrån vid 5.30 imorn bitti. Jobbigt.

Kommer ju hem lagomt till kulturkraft också, perfekt! Magda ringde igår och peppade lite, det kommer bli grymt.


Nu glass! Puss

Kommentarer
Postat av: Linda

Åh jag saknar dig redan, kompis.

2009-07-02 @ 06:53:23

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0