Göööteborg

Jag tog mig hit tillslut. Igår kom då Jessan och hämtade upp mig hemma, hon hade även med sig en hästtransport som hon skulle lämna av i Sävast. Vi är bra på att backa med en hästtransport ;) Hehe. Nåja, resan gick vidare mot Kallax, checkade in mitt bagage, och fick veta att vi skulle landa en snabbis i Sundsvall. Jahapp.

Iaf, gick genom säkerhetskontrollen. Och såklart pep ju jag. Så han bad mig gå tillbaka och ta av mig skorna. Haha. Gjorde som han sa, sen pep jag inge mer. Nåja, gick på planet, typ svinlitet plan. På ena sidan av gången var det ett säte, och på andra sidan två säten. Man kunde knappt stå upp raklång i gången. Det gjorde mig lite nervös, för det kännsmkt ostadigare att åka ett sånt där litet plan. Men det gick bra, var bara landingarna som var lite läskiga.

Hur som helst, kändes skumt att vi gick ner i Sundsvall, släppte av lite folk och plockade upp nya, utan att vi andra som skulle fortsätta till Göteborg var tvungen att kliva av. Hehe.

Väl framme i Göteborg så kom Linda  och Steph och plockade upp mig, och vi for vidare till Linda. Jätte mysig lägenhet hon har fått =) Linda lagade ihop en gratäng och fläskfilé och sallad och grejer, mycket gott! Även glass, och några öl. Hehe.

Spenderade resten av kvällen med att kolla på bilder, och kolla på Flight of the Conchords. Klockren serie!

Hur som helst, Linda cyklade just iväg till Liseberg, hon jobbar till typ halv 6 ikväll. Så vad ska jag roa mig med måntro? Det regnar, såklart, så är inte så sugen på att gå vilse i Göteborg än. Nåja, tror jag ska börja med att ta en bad, med Lindas badanka! Myys.


Pusssss

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0