En helt vanlig måndag

En rätt så händelselös måndag, än så länge. Kanske beror på att jag nyligt har klivit upp och duschat och allt sånt där. Snart kommer iaf mamma hem på lunch, bra, för jag är hungrig. Sen ska jag fara upp på konsum, köpa sköljmedel så jag kan tvätta en massa. Och sen, mina vänner, ska jag vara väldigt snäll mot min mamma och städa hennes bil! Känns som bra, eftersom det mest är jag som använder den.

Det har varit några trevliga kvällar, med folk här osv. Och jag och mamma har även varit ut på björnsafari, utan björnlycka. I förrgår var bara jag och hon iväg. Ingen björn vi såg, men däremot; fyra älgar, två rådjur, en räv, en ren och en massa jävla harar och tjäderhönor. Ändå helt okej. Igår tog vi med oss Annmari ut på safari, såg då endast en massa tjäderhönor, nån ren, och en hare. Men det var som mysigt ändå, kvällssolen och en massa surr.

Annars då. Ja jag kan tala om att jag saknar mina tjejor från Göteborg grymt mkt, och även Bea, som nu är i Usa fortfarande. Ska bli grymt kul att komma ner till göteborg och umgås igen! Kan knappt vänta.


Bea, jag och Linda

Stephanie och jag


Saknar er bejbs!

Kommentarer
Postat av: steph

saknar dig meee. vet du vad! jag blev inbjuden att göra intagningsprov för filmlinjen i skåne!

2009-05-12 @ 00:39:27
URL: http://strnadova.blogg.se/
Postat av: Linda

Åh mannen jag saknar dig också. Du borde ta Kiwi och bilen och komma hit nu. Puss puss och kebab

2009-05-12 @ 19:51:51

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0