I'm coming back

Det är sjukt. Har varit hemma i en månad, och planerar redan min återresa till Australien. Sjukt ändå. För det är ju inte precis som en resa till Bulgarien eller Spanien en vecka. Det är ju till andra sidan jorden, kanske ett år.

Har pratat mycket med Steph, och hon är också verkligen på att fara tillbaka. Det hade ju varit grymt om vi for tillbaka. Ordentligt den här gången. Dessutom ska ju som sagt Linda och Jack tillbaka i vinter.

Men mest troligt, far jag och Steph i november. Om Steph inte kan, far jag ändå. Allra senast i december. Jag ska skaffa working holiday visa, och köpa en öppen biljett, så jag inte behöver boka ett hemdatum för att ta mig in i landet. På det visumet får jag vara borta ett år utan att förnya det.

Jag ska ta vilket jobb jag än kan få, leva mycket snålare än sist, för att kunna göra alla grejer jag vill, och se alla ställen jag vill se.

Jag ska se mycket mer av landet den här gången, mycket mer av östkusten, jag ska se en del av västkusten och jag ska ut i bushen. Dessutom ska jag tillbaka till Nya Zeeland och ta Kiwi Experience runt nordön. Och den här gången ska jag fanimej även över till Fiji! Och framförallt, så ska jag se en känguru. Som inte bor på ett zoo...

Ni kan seriöst inte ana hur mycket jag vill tillbaka, vilken jävla kärlek jag känner till det där landet. Hur mycket bättre jag mådde när jag var där. Som jag har sagt, jag är inte färdig med den där resan. Vem vet, när jag kommer hem nästa gång kanske jag känner mig mer färdig med den resan. Eller så blir det precis tvärtom.


Kommentarer
Postat av: Steph

jag SKA tillbaka!!!!!!!!

2009-05-24 @ 14:03:11
URL: http://strnadova.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0