Surfers Paradise

Tänkte skriva nu lite om Surfers Paradise, Australien.

Efter en lång tid i Cairns, bestämde jag mig för att följa med Linda ner till Surfers Paradise, där hon skulle träffa hennes reskompis Bea som fyllde 20 år.

Köpte ett busspass med Greyhoundbussen. Bussresan tog 33 timmar, med bara några få toa- och matstopp. Det var en långresa, kände sig lite sliten, men gick fortare än förväntat!

När vi väl kom fram skulel vi hitta Bea och gänget, och veta vilket hostel dom bodde på. Lättare sagt än gjort eftersom det var nå krångel med telefonerna. Men tillslut så, Surf n Sun hette stället. Helt okej hostel.

Fick för första gången träffa den omtalade Bea, som förövrigt är helt underbar :) Äntligen fick jag höra lite norrländska. Iaf mer än vad Steph och Linda pratar. Härligt.

Första kvällen vart ganska chill, gick och köpte ett flak xxxx, ölen ni vet. Satt på vårat rum och snackade massa strunt, sen fick vi sällskap av några andra rumskamrater, som vi hängde med en del där borta. Från england var dom. Trevligt folk.

Nästa dag bestämde vi oss för att hänga med på en clubrunda. Fem eller sex clubar gick vi till, med en gratis drink på varje ställe. Och gratis pizza. Helt okej, om det inte vore för att jag var lite nere den helgen på grund av vissa omständigheter. Men helt okej ändå! Köpte mig en snygg svart klänning och gjorde det bästa av kvällen.

Nästa dag var det bara chill, Bea och gänget drog iväg upp till Brisbane, medans jag och Linda stannade en dag till. Nån öl slank ner som vanligt, men ingen utgång den kvällen.

Vi gick ut och kollade runt i den staden, kollade in stranden. Dock inte solarväder, men ändå. Mysig dag.

Nästa dag for Linda upp till Brisbane, och jag ner till Sydney, men mer om det nästa gång!Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0