Valborg och cruising

Så var den långhelgen förbi. Det har varit en riktigt bra helg måste jag säga

I torsdags styrde vi hondan upp mot stugan i det underbara vädret. Helt suveränt. La mig ute på ett renskinn i solen och njöt av vårvärmen. Hoho.

Annars har vi mest bara chillat på. Var till en grannstuga på valborgskvällen och kollade på majbrasan. Och grillade korv. Vissa var mer grillade än andra. Hehe.

Lördag morgon for vi neråt igen. Då var även Fredde där, så då kunde vi ju åka med han. Först Vuollerim, jag skulle duscha och göra mig i ordning och grejer. Sedan Boden så skulle pojkarna få göra sig i ordning. Sedan styrdes Freddes bmw mot storheden och bolaget. Som vanligt alltid i sista sekund.

Efter det kunde vi äntligen börja röra oss mot Pite. Ellre Jävre rättare sagt, där det bjöds på grillat och trevligt sällskap! Men på grund av det så vart vi lite sena, och missade typ hela racet i Fällfors. Men itne gjorde det så mkt.

Nu var det då jag som fick agera chaffis resten av kvällen, eftersom dom andra små barnen skulle dricka alkohol. MEn inte gjorde det mig nå. Jag har ju druckit på i stort sett varje cruising. Lite omväxling sådär.

Först for vi iväg till Öjebyn, träffa Anna och gänget. Mycket trevligt, attans vad jag har saknat dig vännen! Sen for vi ut mot Jävre igen. Där var vi ganska länge. Men det var som trevligt.

Ännu har vi inte hunnit vara in till själva stan, så det avr väl på tiden att vi for, så nästa anhalt var max. Massor med folk. Onyktert folk. Det är inte särskilt kul att vara där när man själv är nykter har jag nu märkt. Men hamburgarn var god, och fick träffa Perlan! Dig har jag också saknat massor ju!

Sen körde jag ett varv på raggen, grymt mkt bilar i år. Tog som ett tag att ta sig runt raggen. Sen ville jag hem, så jag skule lyckas hålla mig vaken hela vägen till Boden. Det gick braaaao. Somnade dock på en gång när vi kom fram.

Idag ska jag skjutsa mor till Gällivare en sväng. Och så ska jag mest troligt till Gällivare och Kiruna nån gång imorn eller onsdag. Torsdag ska jag till Gammelstan och klippa mig. Vad som sker i helg har jag inte en blekaste om. Men det löser sig nog.

Nu är det kanske på tiden att skriva ett inlägg om Cairns, Australien!

Puss Linn

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0