Nervös tjej

Söndag idag, det suger. Men det har varit en bra helg! Nån öl, nåt vinglas, nån film osv osv. Och massa massa mys såklart. Och även en tur upp i skogen. En bra helg helt enkelt, fast det tycker jag alla helger är nu för tiden :)

Nåja, på tisdag så börjar min provjobbsvecka i Kåbdalis. Ni fattar inte hur galet nervös jag är. Dels för att det är ett nytt ställe och jag inte har en aning om hur han ser ut som jag ska träffa. Dels för att jag inte vet alls vad jag ska göra. Tippar på barjobb ibland, eftersom jag sökte som framförallt det, men vissa dagar börjar jag ju klockan 6, så då har jag inte en aning. Och såklart är jag nervös för att det ska gå åt helvete alltihop, att jag kommer vara svinkass och inte få fortsätta jobba. Meeen, ingen idé att grubbla för mkt på det, för kan ju bara göra mitt bästa, och hoppas på det bästa.

Dessutom har jag ingen aning om hur jag ska bo, och vad han menade med att jag ska ha med mig sportutrustning? Haha, minsta problemet kanske. Men, förhoppningsvis kommer det bli svinkul och allt kommer gå bra!

Puuuh, mycket jag skrev, men var tvungen att skriva av mig lite. Kanske vart lite, lite mindre nervös nu också? Kanske.

Nåja, jag måste bara säga att jag mår så himla bra nu för tiden, känner mig alltid glad, och så får jag ju umgås med världens sötaste varje helg. Och det, är inte helt fel alls, faktiskt himla bra kan jag lova :D Plus att jag förhoppningsvis har ett jobb i vinter också, det skadar ju inte!

Nu ska jag springa ner och tömma tvättmaskinen och sen göra varma mackor, sen är det Gossip Girl! PUSS


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0