Bara tråkiga söndag

Guud så sakta tiden går. Hade jag bara haft ork hade jag gjort nå, håller på bli tokig. Dessutom är enda gången det inte gör ont i magen och såren, när jag ligger eller sitter ner. Men ligger ner går bäst. Så, jag kan ju inte precis springa omkring och städa, vilket jag hade tänkt göra när jag blev sjuk. Jag klarar inte av när det är sandigt och skräpigt och ligger grejer på dumma ställen. Så det här är jobbigt på mer än ett sätt. Och som sagt, gud så tråkigt jag har! Längtar verkligen tills Robert kommer hem, hoppas jag inte gör han tokig bara. Men det borde väl inte dröja så länge innan jag är uppe på benen ordentligt igen. Jobbigt nog sa dom dock att man kan ha ont rätt så länge när dom har gormat runt inne i magen så pass mkt som dom tydligen gjorde. MEN, det skiter jag i. Till veckan ska jag dammsuga :) Haha.

Nåja, eftersom det går rätt bra att sitta upp for jag och mamma ut på våran första björnsafari för året igår. Vi for mot Messaure för där har dom hunnit se björn i vår. Dock vart det inga björnar för oss, men döremot fyra älgar, två rävar, två rådjur och ett gäng svanar. Det kan man ju inte riktigt klaga på :) Hoppas på att jag kommer få se björn så mkt som jag pendlar fram och tillbaka till Messaure i jobbet.

Så, bilturen var himla kul, jag och mamma har alltid så kul när ingen av oss är på halvdåligt humör. Vi har sån humor som inte alla förstår och vi pratar kanske inte fullt normalt med varandra, inte så kärleksfullt kanske. Men vi har iaf skitkul, och det är väl det som räknas :)

Nu ska jag snart hem till mamma, hon bjuder på stekt palt. MUMS.


Puss

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0