Sjuk

Fast hur vet jag inte. Åkte in akut i tisdagskväll, fick åka till Gällivare. Onsdag förmiddag opererades jag för att dom var säker på att det var blindtarmen. Vaknade upp och fick höra att det inte var blindtarmen och dom hade ingen aning om vad det var. Smärtan var kvar så pga av alla sprutor jag fick så var jag aldrig klar i skallen i princip.
I torsdags gjorde dom ingenting, men jag hade lika ont plus att jag nu även hade ont efter operationen. Fredag fick jag höra att jag får åka hem om proverna inte visar nånting. Vilket dom inte gjorde. Så jag fick smärtstillande utskrivet och for hem.

Jävligt tur att Robert har varit hos mig varje dag, direkt efter jobbet, han har jobbat förmiddag så han var hos mig varje kväll tills han verkligen var tvungen att fara och sova så han skulle orka upp före fan nästa dag.
Men det var underbart att ha han hos mig, en som orkade höra mig gnälla, se mig grina av hur ont det gör, se mig enormt äckligt ful i sjukhuskläder och smutsigt hår, stå ut med mitt svammel när smärtlindringen verkade som bäst och höra mig gnälla igen. För det gjorde jag rätt så mkt, även grinade. Men nåja, han är underbar den karln, och jag älskar han mest av allt :)

När mor och Johan och Elin kom och hämtade mig igår, så for vi på Frasses för jag var sjukligt sugen på strips. Åt några stycken och det var underbart gott. Sen började jag må dåligt.. Men det var det värt!

Sen hem, somnade halv tio på kvällen, sov till tolv idag. Gissa om det var behövligt, och enormt skönt! Fortfarade ont, men känns ändå massa bättre nu när jag har fått sova iaf. Och det är precis vad jag ska göra nu igen, sova en stund. HejKommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0